2777
2789

بچها من یه چند ماهیه با پسر خالم عقد کردم و از زن سابقش یه دختر ۶ ساله داره 

حالا نگید چرا قبول کردیو فلان دوسش دارم واقعا

دخترش منو خیلی دوس داره همش بم میگه مامان بم میگه ک هی بهم بگو دخترم نگو خاله همش میاد بغلم بوسم میکنه یه جورایی انگار از سمت مادرش کمبود محبت داره در حالی ک‌پدرش خیلی خیلی بش محبت میکنه،حتی یه بار امد در گوشم گفت مامان منو تورو بیشتر اون مامانم دوس دارم 

ولی مشکلی ک هست خیلی ب رابطه منو پدرش حسادت میکنه مثلا دیشب پدرش دستمو گرفت امد دستامونو جدا کرد 

یا مثلا پامو گرفت ماساژ داد ب پدرش گفت پاشو ول کن 

چطور باش رفتار کنیم اینطور حسادت نکنه 

ممکن وقتی رفتیم زیر یه سقف کم کم عادت کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسودیش میشع که یه موقع باباش. شما رو بیشتر خودش دوست داشته باشه

این حس حسادت برا همه خانم ها هست

همونجور ک اگ شوهرت دخترش بیشتر شما بخواد. شما هم حسادت میکنی

بزرگتر بشی بهتر میشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

طبیعیه 

بهش محبت کن 

اگه حس میکنی نمیتونی و بعدا قراره اذیت شه تو زندگیشون نرو 

یا رفتی کل احتمالات رو‌ بپذیر

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

من دخترم ۸ سالشه بخدا دقیقا همینجوریه

تازه از اولم محبتمونو بهم دیده بود ولی دختربچه ها حسادت تو خون شونه

شما که یهو وارد زندگیش شدین سختتره براش

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

رفتار حسادتش نسبت به رابطه شما و پدرش کاملا طبیعیه🩵🩵🩵

میگذره

اخراشه

🔴 عقده اُدیپ رو سرچ کنید توی گوگل

یه مبحث روانشناسیه

میفهمید داستان از چه قراره

سرچ کنید که راهکار های برطرف کردنش برای جنسیت دختر چیه

براتون تکمیلی میاد🩵

لازم بود یه روانشناس کودک برید

چون شروع زندگی مشترکتون هست

بتونید هندل کنید

بفهمید با هر رفتارش چیکار کنید

داستان حسادت علتش روانشناسیه

بابت اینکه بچه همسرتونه نیست

بچه خودتم بدنیا بیاری

این دوره رو داره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

يني نامادريه زنه يا مامانشه؟اگه نامادريه خب خيلي طبيعيه اينجا پدر بايد كنترل كنه كم نزاره واسه دخترش

خب نمیشه هم واسه زنش کم بذاره 

بهترین راه گفتگو هس یه سری چیزا باید برای هر دو مشخص بشه

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من دخترم ۸ سالشه بخدا دقیقا همینجوریهتازه از اولم محبتمونو بهم دیده بود ولی دختربچه ها حسادت تو خون ...

پست و نظر بالایی منو حتما بخونید

که بفهمید علت چیه و باید چیکار کنید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه فکرمیکنه محبت پدرش بهش کم میشه برای همین اینجوری واکنش نشون میده 

حتی بچه های خود ادمم یه وقتایی از این حسادتا دارن

باید حواس هردوتون باشه وقتی هست حرکتی نکنید تا اعتمادش جلب بشه مخصوصا پدرش  البته بهتره از یه مشاور خوب هم کمک بگیرید حتما

يني نامادريه زنه يا مامانشه؟اگه نامادريه خب خيلي طبيعيه اينجا پدر بايد كنترل كنه كم نزاره واسه دخترش

نامادریشم 

نه اصلا کم نمیزاره بخدا میمیره واسه دخترش منم همینطور ب عشق شوهرم دوسش دارم 

ولی نمیدونم چرا باز حسادت میکنه 

مثلا دیشب پدرش منو بغل کرد بدو بدو امد بین ما منو بغل کرد ب باباش میگه مامانیه من فقط مال منه 

واسه دختر ها این حالت همیشه هست. حالا چه نامادری باشه چه مادر واقعی. اونا این حسو نسبت به پدرشون دارن

کم کم درست میشه، فقط بهش محبت کنید و توضیح بدید چقدر دوسش دارید و دوست داشتن ها متفاوته اونو یجور دوست دارید همدیگرو یجور دیگه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

نامادریشم نه اصلا کم نمیزاره بخدا میمیره واسه دخترش منم همینطور ب عشق شوهرم دوسش دارم ولی نمیدونم چر ...

عزیزممم

خیلی بهش محبت کن باشه؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...