2777
2789

از وقتی عضو نی نی سایت شدم هر روز تاپیک خیانت میبینم دیگه اصلا نمیتونم ب شوهرم اعتماد داشته باشم تمام روز وشبم با فکر این میگذره که داره بهم خیانت میکنه حالم بده خیلییی مخصوصا از دیشب که تاپیک این وکیل خیر ندیده رو که ب خانمش خیانت کرده بود دیدم بدتر شده حالم در حدی که دوست داشتم شوهرمو تو خواب خفه کنم

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام وقتی متاهل شدم دیگه نیام 🤭واقعا ذهن ادم مشغول میشه

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤

شما نباید تحت تاثیر قرار بگیری و گرنه ربطی به سایت نداره کلی آدم به جواب سوالاش میرسه ولی معلومه خیلی اذیت میشی یا لغو کاربری کن یا نیا فعلا 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

قبول دارم ولی 😂همین دیشب به شوهرم شک کردم امروز خجالت زده شدم ماحراش تو تاپیکام هست بیچاره خودشو به در و دیوار میزد که ثابت کنه اینجوری نیست اگر ککی به تونبونش بود میگفت کردم که کردم خوب کردم بعد فهمیدم نتایج حاصله از این سایته😂

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔