2777
2789
عنوان

ای کاش هیچوقت با این سایت کوفتی اشنا نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 45 پست
نه بابا یه چیزایی ظهر بهش گفتم که الان بهش فکر میکنم اصلا در شخصیت من نبود همکاراش رو آورد با سند با ...

الهی چی ب سرت اومده😅

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
اگه دروغ میگن وقصدشون اینه امیدوارم باهاش روبرو بشن

دقیقا.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عین تو بودم شکاک و منفی نگر و ... یه مدت از سایت رفتم یه ۴ ماه اصلا نگاه هم‌نمی کردم چون اینجا ی ...

مرسی عزیزم تلاشمو میکنم مهربونم😘

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

دقیقا یه همچین چیزیو من دیروز گفتم با اینکه شاید  چهار ماه نمیشه اینجام ولی فهمیدم اینجا بیشترشون انگار دروغ میگن  اینقد بیشعورن که ذهن ادمارو خراب میکنن برای پر بازدیدی  همه تا چیزی رو میبینن داغه بهش دامن میزنن بیخودی برای پر بازدید شدن تا این حد عقده پر بازدیدی اونم اینجا که بدون مزده و حقوقه رو دارن. تاحالا یکیو دیدی بیاد بگه شوهرم کارگره همشونم شوهراشون پولدارو دکتر مهندسن😂خودشونم همینطور  زندگیتو بکن  بله خیانت زیادهست ولی اینا دیگه واقعا شورش رو در اوردن برای پر بازدیدی

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
مرسی عزیزم تلاشمو میکنم مهربونم😘

خواهش می کنم 

مامان من همیشه میگه مردا عین بچه میمونن میبینی بچه رو با زبون میتونی قانع کنی ؟ مرد هم این شکلیه عقل مرد به چشمشه 

سلامت باشی قشنگم🧡🍁

چون بهش اعتماد نداری مثلا من اصلا این طوری نیستم

چیزی ندیدم ازش تا الان ولی میدونه حساسم ب شوخی سرب سرم میذاره ولی  نمیدونع من داغون میشم

دقیقا یه همچین چیزیو من دیروز گفتم با اینکه شاید  چهار ماه نمیشه اینجام ولی فهمیدم اینجا بیشترش ...

خدا لعنتشون کنه

اره‌ادم‌کلا‌از‌زندگی‌نا‌امید‌میشه

درحالی‌ک‌‌‌بیشتر‌ادما‌خوشیاشون‌نمیگن‌فقط‌مشکلاتشونو‌

میگن‌‌هر‌انسانی‌همونقدر‌ک‌بدبختی‌داره‌خوشبختیم‌داره‌خب

پاییز‌‌با‌‌برگ‌هایش🍁🍂اسمان‌با‌بارانش💦‌و‌شب‌با‌غم‌هایش🖤‌نبودنت‌را‌به‌رخم‌می‌کشند🖤
چیزی ندیدم ازش تا الان ولی میدونه حساسم ب شوخی سرب سرم میذاره ولی  نمیدونع من داغون میشم

بابا بخدا اینجا شاید همشون نه ولی اکثرشون چرت میگن و از پشت گوشی دارن به ریشمون میخندن قهقه میزنن  من با چند ماه اینجا بودن متوجه شدم خیلیاشون رو حتی راهنمایی هم کردم بعدش فهمیدن دروغ بوده اینجا هم اون کثافت بودنشون رو اوردن برای اینکه ذهن مردمو خراب کنن خیانت هست ولی مگه تو این سایت چند میلیون ادم هست که هروز دارن خیانت میبینن   بیشترش دروغه  شوهرم وکیله بابام مهندسه خودم دکترم  اینا که اینجان ما ندیدیم یکی بیاد بگه شوهرم کارگره  همشون میگن شوهر دکترم بهم خیانت کرده شوهر وکیلم بهم خیانت کرده 😂کم مونده بیان بگن شوهر رییس جمهورم خیانت کرده خداییش خوبه یه رییس جمهور هست وگرنه میومدن میگفتن وای شوهر رییس جمهورم بهم خیانت کرده زر زیاد میزنن خیلی از اهالی اینجا

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎

خب عزیزم تو تاپیک‌های منفی نرو،خیلی از این تایپک‌ها دروغ‌ و سرکاری‌ان

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

تایپیکا خیانت وارد نشو منم اصلا نمیرم بعضی خانما فک میکنن شوهرشون تحفه است میخوان بدزدنش مثل خواهرشوهر خودم، یه شوهر کچل کوتاه زشت داره که صد رحمت به سمندون صد سال بزاره کنار خیابون هیچکی برنمیداره

تایپیکا خیانت وارد نشو منم اصلا نمیرم بعضی خانما فک میکنن شوهرشون تحفه است میخوان بدزدنش مثل خواهرشو ...

😂😂😂