nastaranjoniiiiii مدیر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 عنوان عصبی شدم😡 | مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 47 پست امشب شب تولد پسرمه یکمم حالش خوب نبود بهش دارودادم چرت بزنه عادت داره عصرا بخابه وگرنه تا اخرشب بدقلقی میکنه.همسایمونم میدونه اینا عصرامیخابن همینکه خونمون بود دید بهش دارودادم بعد این تایمی که تازه خابوندمشون اومد زنگ خونمونو زد بیدارشون کرده منم هنوز هیچکاری نکردم میخاستم وقتی بچهاخابیدن برم کیکو یسری خریدام بکنم ارایشم نمردم موهام مونده.تزیین خونه همه موند.چرا بعضی ادما اینقد نفهم هستن 1401/07/22 | 16:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 الان نمیتونی بخوابونیش؟؟خونه روساکت کن شایدخوابید خونه تاریک خلوته اما نشستم پیشش بخابه نمیخابه دیگه
dokhtarak_mehrabon عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8534 اومد پرسید تولد می بود؟؟پارسالم دقیق همین ماروکرد امروژ ساعت دوظعرم بهش گفتم شش به بعد اخه خونمون بو ... ازش کمک بگیر کارارو بده دستش عیب نداره سخت نگیره برو کاراتو کم کم انجام بده درگیر کارا بشی آروم میشی برو که وقتت کمه ها انشالله مبارک باشه همیشه به جشن
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 دقیقا پسر منه خیلی بده اینجوری بعد یه ساعت طول میوشه که بخوابه 😭😭😭😓😓مطمینم امشب خراب میشه پرو الان رفتم توهال دیدم گرفته رومبل نشسته
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 ازش کمک بگیر کارارو بده دستش عیب نداره سخت نگیره برو کاراتو کم کم انجام بده درگیر کارا بشی آروم میشی ... خدابخیرکنه این بچه اذیت نکنه امشب چون واقعا ازدمتغم درمیاد پارسال کوفتم شد تولدش چون روز تولدش فهمیدم حاملم.سال قبلترم....
farimanjoon عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 1316 خونه تاریک خلوته اما نشستم پیشش بخابه نمیخابه دیگه چون توهواست به گوشیه....گوشی روبزارکنار.....کنارش درازبکش،زودی میخوابه.....بدو
dokhtarak_mehrabon عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8534 خدابخیرکنه این بچه اذیت نکنه امشب چون واقعا ازدمتغم درمیاد پارسال کوفتم شد تولدش چون روز تولدش فهمید ... الهی که همه چی به خوبی و خوشی برگزار میشه حساس نباش انرژی مثبت بفرست برو دنبال جشن شادی الکی غصه نخور از همسایه هم کمک بگیر تا زودتر کارات انجام شه
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 چون توهواست به گوشیه....گوشی روبزارکنار.....کنارش درازبکش،زودی میخوابه.....بدو نبابا بدواومد توهال نشست باگوشی همسایه بازی کنه
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 الهی که همه چی به خوبی و خوشی برگزار میشه حساس نباش انرژی مثبت بفرست برو دنبال جشن شادی الکی غصه نخو ... یرنج گذاشتم گفتم حواست بهش باشه دم کشید هاموش کن😓😓😂😂منم برم ارایش کنم موعام سشواربکشم بعد برم دنبال کیک توبدم ازشش شروع میشه
farimanjoon عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 1316 نبابا بدواومد توهال نشست باگوشی همسایه بازی کنه پس بروبه کارات برس🤣🤣🤣🤣🤣🤣
دریایمن عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8874 ازقصد کرد دیگه اومد زنگ خونمو زد گفت تولد ساعت چنده خوب منکه ظهر بهش گفتم شش به بعد بیا تاکارن ... چطور همسایه تو خونه راه میدین
ثمر_خانم عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 1872 وای چقدر ما دوتا هم دردیم من به جا همسایه مادر شوهرم و خانواده شوهرم این کارو میکنن وای که چقدر حرص ... من توام یا تو منی
عاشقی عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 46249 کار بده دستش نزار بهش خوش بگذره نمک بریز کفشش میره نه بار سوره کوثر بخون فوت کن بهش میره
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 کار بده دستش نزار بهش خوش بگذره نمک بریز کفشش میره نه بار سوره کوثر بخون فوت کن بهش م ... اخی نه بیچاره چرا خوش نگذره بهش.فقطاگه بچم لجبازی کردگوشیش میگیرم میدم دست بچم😂😂😂
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 چطور همسایه تو خونه راه میدین اخه من ازوفتی بچه سومم باردارشدم این پاش خونمون بازشد چون داشتم گریه میکردم پارسال همین روز بود صدای گریم شنید اومد دلداریم داد بعداون اکثرروزا اومد پیشم