2777
2789
عنوان

عصبی شدم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومد پرسید تولد می بود؟؟پارسالم دقیق همین ماروکرد امروژ ساعت دوظعرم بهش گفتم شش به بعد اخه خونمون بو ...

ازش کمک بگیر کارارو بده دستش عیب نداره سخت نگیره برو کاراتو کم کم انجام بده درگیر کارا بشی آروم میشی برو که وقتت کمه ها 

انشالله مبارک باشه همیشه به جشن 

ازش کمک بگیر کارارو بده دستش عیب نداره سخت نگیره برو کاراتو کم کم انجام بده درگیر کارا بشی آروم میشی ...

خدابخیرکنه این بچه اذیت نکنه امشب چون واقعا ازدمتغم درمیاد پارسال کوفتم شد تولدش چون روز تولدش فهمیدم حاملم.سال قبلترم....

خدابخیرکنه این بچه اذیت نکنه امشب چون واقعا ازدمتغم درمیاد پارسال کوفتم شد تولدش چون روز تولدش فهمید ...

الهی که همه چی به خوبی و خوشی برگزار میشه حساس نباش انرژی مثبت بفرست برو دنبال جشن شادی الکی غصه نخور از همسایه هم کمک بگیر تا زودتر کارات انجام شه 

الهی که همه چی به خوبی و خوشی برگزار میشه حساس نباش انرژی مثبت بفرست برو دنبال جشن شادی الکی غصه نخو ...

یرنج گذاشتم گفتم حواست بهش باشه دم کشید هاموش کن😓😓😂😂منم برم ارایش کنم موعام سشواربکشم بعد برم دنبال کیک توبدم ازشش شروع میشه

کار بده دستش نزار بهش خوش بگذره  نمک بریز کفشش می‌ره  نه بار سوره کوثر بخون فوت کن بهش م ...

اخی نه بیچاره چرا خوش نگذره بهش.فقط‌اگه بچم لجبازی کردگوشیش میگیرم میدم دست بچم😂😂😂

چطور همسایه تو خونه راه میدین

اخه من ازوفتی بچه سومم باردارشدم این پاش خونمون بازشد چون داشتم گریه میکردم پارسال همین روز بود صدای گریم شنید اومد دلداریم داد بعداون اکثرروزا اومد پیشم