nastaranjoniiiiii مدیر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 عنوان عصبی شدم😡 | مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 47 پست امشب شب تولد پسرمه یکمم حالش خوب نبود بهش دارودادم چرت بزنه عادت داره عصرا بخابه وگرنه تا اخرشب بدقلقی میکنه.همسایمونم میدونه اینا عصرامیخابن همینکه خونمون بود دید بهش دارودادم بعد این تایمی که تازه خابوندمشون اومد زنگ خونمونو زد بیدارشون کرده منم هنوز هیچکاری نکردم میخاستم وقتی بچهاخابیدن برم کیکو یسری خریدام بکنم ارایشم نمردم موهام مونده.تزیین خونه همه موند.چرا بعضی ادما اینقد نفهم هستن 1401/07/22 | 16:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 الان پیامام نگاه کردم توتاریکی وباعصانیت همه اشتباه تایپ کردم چطور میفهمیدین🥴🥴🥴
دریایمن عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8874 اخه من ازوفتی بچه سومم باردارشدم این پاش خونمون بازشد چون داشتم گریه میکردم پارسال همین روز بود صدای ... بهش رو نده کم کم پاشو ببر
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 ازش کمک بگیر کارارو بده دستش عیب نداره سخت نگیره برو کاراتو کم کم انجام بده درگیر کارا بشی آروم میشی ... بچم زیاد اذیت نکرد امشب فقط یبارلج اورد که دخترخاهرم خم بشه بشینه روکمرش😂😂😂