2777
2789
عنوان

عصبی شدم😡

719 بازدید | 47 پست

امشب شب تولد پسرمه یکمم حالش خوب نبود بهش دارودادم چرت بزنه عادت داره عصرا بخابه وگرنه تا اخرشب بدقلقی میکنه.همسایمونم میدونه اینا عصرامیخابن همینکه خونمون بود دید بهش دارودادم بعد این تایمی که تازه خابوندمشون اومد زنگ خونمونو زد بیدارشون کرده منم هنوز هیچکاری نکردم میخاستم وقتی بچهاخابیدن برم کیکو یسری خریدام بکنم ارایشم نمردم موهام مونده.تزیین خونه همه موند.چرا بعضی ادما اینقد نفهم هستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری عصبی بشی ولی تقصیر همسایه هم نیست 

اخه میدونه این تایم بچهام میخابن همیشه بعد ظعگهرخودش اینحابود گفت بهش داروبده مریضه بخابه بعد زرتی زنگ زد عوضی.اهلاق هکین وسرمم میدونه اگه نخابه لحباز تااااخرشب

از قصد که این‌کارو نکرده 

ازقصد کرد دیگه اومد زنگ خونمو زد گفت تولد ساعت چنده خوب منکه  ظهر بهش گفتم شش به بعد بیا تاکارن بیداربشه میدونه این تایم میخابن همیشه خداخونمون پلاسه

حالا چیکار داشت که دوباره اومد ؟  خوب بچه ها رو بزار پیشش برو دنبال کارهات 😏

اومد پرسید تولد می بود؟؟پارسالم دقیق همین ماروکرد امروژ ساعت دوظعرم بهش گفتم شش به بعد اخه خونمون بود بارم.اخه مشکل من اینکه بچم پخایه لجبازی میکنه انروزم که مریضه بدترمیکنه مطمینم

اخه میدونه این تایم بچهام میخابن همیشه بعد ظعگهرخودش اینحابود گفت بهش داروبده مریضه بخابه بعد زرتی ز ...

چی بگم والا

حالا چرا همه خریدا و کیک رو نگه داشتی برای امروز

خرید و تزیین و دیزاین و اماده کردن و چیدن و اماده شدن خودت میدونی چقدر طول میکشه؟ بچتم خوابم بود باز واقعا میرسیدی به همش؟

من جات استرس گرفتم