2777
2789

مثلا نمیشه یه دختر ۱۷ ساله باشه ؟

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی 

مادرت خوب شد حالشون ؟

من در مورد cea سرچ کردم آشنا شدم باهات 

پدر منم cea بالا داره 

مادرت از کجا فهمید روده هاش مشکل داره؟

من پدرم چند سال پیش هم cea بالا داشت آندوسکوپی کلونوسکوپی و دابل بالون داد مشکلی نبود ، بازم بعد ۵ ۶ سال همچنان cea بالاتر رفته 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
سلام عزیزم خوبی  مادرت خوب شد حالشون ؟ من در مورد cea سرچ کردم آشنا شدم باهات  پدر منم ...

سلام عزیزم 

مادر من ۱سال و ۵ ماهه به رحمت خدا رفتن 🥹😭 متاسفانه cea بی دلیل صعود نمیکنه حتما دلیلی داره 

علائم روده ای ندارن ؟ دفع خون 

دفع گاز 

یا اسهال ؟ چون cea فقط توی مشکلات روده ای بالا میره و ربطی به معده نداره اصولا 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
سلام عزیزم  مادر من ۱سال و ۵ ماهه به رحمت خدا رفتن 🥹😭 متاسفانه cea بی دلیل صعود نمیکنه حتما ...

وای عزبزدلم‌

خیلی ناراحت شدم 

روحش شاد باشه

عمل و شیمی درمانی نرفت ؟؟

من بابام خیلی اسهال و یبوست میگیره الان خوب شده 

ولی ازمایشش ابنجوری بود نکران شدم

Cea اش ۵ _۶ ساله بالا ست الان یکم بالاترن رفته

اون موفع کلی رفت چکاپ گفتن مشکلی نداره 

دیگه بیخیال شد گفتن مشکلی نیست

مادرتون فقط از رو cea تشخیص دادن یا کلونوسکوپی رفت؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
وای عزبزدلم‌ خیلی ناراحت شدم  روحش شاد باشه عمل و شیمی درمانی نرفت ؟؟ من بابام خیلی اسهال و ...

رو cea عزیزم 

مامانم چون روده توی رکتوم بود کلونوسکوپی تشخیص نداده بود

رو cea عزیزم  مامانم چون روده توی رکتوم بود کلونوسکوپی تشخیص نداده بود

ای وای پس چجوری تشخیص بدن

من بابام ۵-۶ ساله اخه cea اش بالاست امثال یکم بیشتر شده باز

کولونوسکوپی همون موقع داد هیچی نبودفقط پولیپ دراوردن دادن پاتولوژی سالم بود 

اگه سرطان بود تو این ۵-۶ سال پیشرفت میکرد 

نه ؟

انقدر نگرانم ک نگو 

از کولونسکوپی و اینا هم میترسم دفعه پیش بیهوشش کردن ب زور ب هوش اومد 

ای وای پس چجوری تشخیص بدن من بابام ۵-۶ ساله اخه cea اش بالاست امثال یکم بیشتر شده باز کولونوسکوپی ...

دکترشون چی میگه؟ پدرتون چند سالشه؟

هنوز آزمایش نبرده دکترش ببینه

چندسال پیشم بخاطر همبن تومور مارکر هزار جور چکاپ داد دابل بالونم حتی رفت انقدر بیهوشیش طولانی بود بهوش نمیومد

تابستون دکترش گفت دوباره بیا کولوسکوپی بعنوان چکاپ دوره ای 

اسهال و یبوست طولانی مبگیره بعضی وقتها بخاطر سندروم رودی تحریک پذیر 

۷۰

هنوز آزمایش نبرده دکترش ببینه چندسال پیشم بخاطر همبن تومور مارکر هزار جور چکاپ داد دابل بالونم حتی ...

نمیدونم چی بگم هزیزم 

فقط حتما چکاپ هارو منظم بره 

بیهوشی کولو اونقدر سنگین نیست که هوش نیاد در حد یه خواب کوتاه مدته 

ولی حتما پیگیری کنید 

اگه کاهش وزن. بی اشتهایی و خونریزی مقعذ داره خیلی سریعتر روند رو پیش ببرید چون اگه خدای نکرده سرطان باشه مراحل اولیه تشخیص داده بشه درمانش هم راحت تره 💋

بلا به دور باشه از پدرتون 😘

نمیدونم چی بگم هزیزم  فقط حتما چکاپ هارو منظم بره  بیهوشی کولو اونقدر سنگین نیست که هوش ...

اسهال داشت قبلا الا خیلی طبیعیه مشکلی نداره خوتریزیم نداره.فقط گاهی بی اشتها میشه و تهوع اونم مثل سوهاضمه.

شیر مبخورد اسهال میشد ی مدت بدون لاکتوز خورد الان کلا نمیخوره همونم اذبتش کرد   قبلا حساسیت ب لاکتوز نداشت 

اخه پدر من ۵ سال پیش ک کولونوسکوپی رفت بهوش نمیومد واسه همین نگرانم 

شما کجا رفتبن کولونسکوپی 

کاش یجا بود بدون بیهوشی انجام میداد

ما تهرانبم