من دو ساله با هم هستیم دیشب یهو بحث قد کوچولویی اینا پیش اومد گفت بهم تو ریز جلسه هستی بنظرم ومن خیلی دوست دارم که همسرم ریز جلسه باشه مورد قد بلند تر باشه طبیعیه که حس بدی از حرفش گرفتم وحس کردم میخواد ازم سواستفاده کنه ؟یعنی الان حس میکنم نگاه ابزاری شاید داره بهم ولی هیچی نگفتم و خندیدم فقط
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله عزیزم ببخشید کیبورد گوشیم رو خودکار.قدم 1.65اون 1.89گفت من دوست دارم این اختلاف قد رو دوست دارم که همسرم خیلی ریز باشه نسبت به خودم من حس کردم شاید نگاه ابزاری داره بهم
بله عزیزم ببخشید کیبورد گوشیم رو خودکار.قدم 1.65اون 1.89گفت من دوست دارم این اختلاف قد رو دوست دارم ...
نگاه ابزاری نداره صرفا سلیقش اینه
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛