2777
2789
عنوان

خانمهای مشهدی

65 بازدید | 9 پست

دوستم میخواد مشهد خونه بخره 

منطقه شهید رجایی و شهید باهنر و طلاب و بلوار وحدت چطور هست؟ 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من چقدر خوشم از مشهد میاد

میگن این مناطقی که گفتم خیلی بده اصلا فکر نمی کنی مشهده 

نمی دونم بازم

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

شهید رجایی شلوغه ولی ارزون طلاب و بلوار وحدت بهتره

میگن جای خطرناکیه و پر افغانی درسته؟

میگن جای خطرناکیه و پر افغانی درسته؟

نه من دارم همونجا زندگی میکنم 

البته ما قسمت خوبش داریم زندگی میکنیم همه جاش بد نیست

همه مدل آدم زندگی می‌کنه نه صرفاً افغانی 

بیشتر از روستاها و شهرستانهای مثل تربت حیدریه جام .. اونجا زندگی میکنن مهاجرت کردن 

بحث امنیت باشه بهترین جا بالا شهر مشهد 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

نه من دارم همونجا زندگی میکنم البته ما قسمت خوبش داریم زندگی میکنیم همه جاش بد نیستهمه مدل آدم زندگی ...

ممنون

اینایی که گفتی خیلی نمیشناسم ولی یه‌سری اطلاعات کلی دارم

بولوار و سجاد و مهدی و حامد و جانباز و هاشمیه ؛ بالاشهر و مناطق لاکچری و گرون‌قیمتن

فرامرزعباسی و فردوسی مناطقی هستن که متوسطن یعنی قیمتاشون خوبه و از نظر امکانات مترو و بی‌‌آرتی و بازار و... هم جای خوبین 

الهیه و سجادیه و مجیدیه اصلا نخره ، خونه های نوساز و شیک و امروزی دارن ولی خیلی از مرکز شهر دورن و برای رفت امد به مدرسه و سرکار و... خیلی اذیت کننده‌س

هفت تیر هم خیلی خوبه ولی قیمت بعضی‌ جاهاش شبیه جانبازه

اینایی بالا گفتم همشون از حرم دورن

اگه میخواد به حرم نزدیک باشه ، خونه‌ های اون سمت شهر ارزون ترن و بافت اون قسمت شهر مذهبی‌تر و محجبه‌ترن

بستگی به سلیقه و اخلاقشون هم داره ، اگه چیز خاصی از نظر امکانات منطقه یا نوع افراد ا‌ون منطقه توی ذهنشون بگید شاید بتونم کمکی کنم♡

اینایی که گفتی خیلی نمیشناسم ولی یه‌سری اطلاعات کلی دارمبولوار و سجاد و مهدی و حامد و جانباز و هاشمی ...

ممنون