2777
2789
خیلی سخته قبولیش ؟؟

نع اصلامیگم که سوالات استخدامی سالای قبلوخونده بود،،اماحانشم رتبش بدک نبودحالایادم نیست چندبود،،فکرمیکنم خیلیاکل کتابای موردنیازومیخونن ولی این فقط همونی که گفتم خودندودویارازمون قبول شد

منم تازه وارد این رشته شدم واسه اینده کاریش نگرانم

اینده کاریش خوبه.من سال ۹۸ فرق التحصیل شدم بامعدل۱۹.ولی بچه دارشدم آزمون ندادم.الانم هاج و واجم چی بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نع اصلامیگم که سوالات استخدامی سالای قبلوخونده بود،،اماحانشم رتبش بدک نبودحالایادم نیست چندبود،،فکرم ...

خوشبحالش.اخه میگن فقط نمونه سوالا کافی نیست.باید کتابای ارشداون رشته و دروس عمومی رو خوب بخونی

خوشبحالش.اخه میگن فقط نمونه سوالا کافی نیست.باید کتابای ارشداون رشته و دروس عمومی رو خوب بخونی

عزیزم شمابخون هم برای اینکاربدردتون میخوره،،هم شایدجاهای دیگه ازمون بگیرن وشماامادگیشوداری وقتی همیشه مطالعه داشته باشی،،یکی ازهمکلاسیای خودم بخاطرامادگی همیشگیش تافارغ التحصیل شدیم شهرداری قبول شد،،یکیشونم بانک

اینده کاریش خوبه.من سال ۹۸ فرق التحصیل شدم بامعدل۱۹.ولی بچه دارشدم آزمون ندادم.الانم هاج و واجم چی ب ...

اسونه سخته درسای دانشگاهش

خدایاااااا این عدالته؟؟؟؟یکی به رنج🥲یکی به گنج🙂
عزیزم شمابخون هم برای اینکاربدردتون میخوره،،هم شایدجاهای دیگه ازمون بگیرن وشماامادگیشوداری وقتی همیش ...

خدا کنه ماهم قبول بشیم.اوضاع مالیمون خرابه .فقط امیدم ب خودمه ک یجا استخدام بشم.البته سنمم ۲۷ هست بانکا شرایط سنی خاصی هم دارن لامصبا

خدا کنه ماهم قبول بشیم.اوضاع مالیمون خرابه .فقط امیدم ب خودمه ک یجا استخدام بشم.البته سنمم ۲۷ هست با ...

شرابط سنی زده تا 40سال!!!

خدا کنه ماهم قبول بشیم.اوضاع مالیمون خرابه .فقط امیدم ب خودمه ک یجا استخدام بشم.البته سنمم ۲۷ هست با ...

ببخشید رشته دانشگاهیتون چی بوده؟

چه سرنوشت غم انگیزی که کِرم کوچک ابریشم🐛♥️                   تمام عمر قفس میبافت اما به فکر پریدن بود...🌙🌱
نه بابا ۴۰ کجا بود .بانک رفاه شهریور ازمون گزاشته بود ۲۷ ب بالا قبول نکردن براثبت نام

واقعا؟؟؟من اللن ۲۵سالمه تا لیسانسمو بگیرم میشه ۲۹یعنی نمیتونم دیگه استخدام بشم ؟؟

بنظرتون لیسانس حسابداری رو ممکنه برای بانک استخدام کنن ؟اصلا اگه نیرو بخوان کجا میگن برای آزمون و ای ...

اره چرا ک نه.رشته کامپوتر و مدیریت و حسابداری همیشه بانک ورمیداره.برو توسایت ایران استخدام هرازمونی باشه اونجا زود اعلام میکنه.اگ اینستات کارمیکنه پیجشم فالوکن