2777
2789
عنوان

چرا شیرم قطع نمیشه؟

477 بازدید | 30 پست

بعداز پنج ماهگیش ، دیگه شیرم بچه م رو سیر نمی‌کرد و رشد وزنی زیادی نمیکرد مجبور شدم شیر خشک رو در کنار شیر خودم با قاشق و قطره چکان بهش بدم ، بعد مدتی دیگه روزا شیر خودمو نمیخورد و فقط شب ها می‌خورد، الان شب ها هم نمیخوره یا اگه بخوره خیلی خیلی کم میخوره ، دیشب اصلا نخورد و الان سی نه ها م سنگین شدن و یکم درد دارن ، چیکار کنم ؟؟؟ 

میگن اگه بچه نخوره و شیر داشته باشی باعث غده و اینا میشه ...

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از داروخانه قرص بگیر بخور

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
برو دکتر قرص شیر خک کن بده بخور خشک کن.

آره باید برم ، دکتر زنان برم ؟ مسئول بهداشت نمیدونه؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شیر دیر خشک میشه اگه یه روز نخوره یه روز بخوره خشک نمیشه که  باید کلا قطع بشه تازه اینجوری هم ب ...

آخه اینطوری سینه هام درد میگیرن 

یه شب میخوره یه شب نه 

تا وقتی میخوره حتی خیلی خیلی کم بازم تحریک میشه شیر داره . بعدشم که قطع کنی کامل چند روز سنگینه تخلیه میکنی دیگه درست میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خودت بدوش و بریز داخل شیشه بذار یخچال بیدار شد بهش بده بخوره 

با چی بدوشم ؟

شیردوش دستی گرفتم زود خراب شد 

برقیشو بگیرم ؟؟

چقدر داخل یخچال دوام داره ؟

من که پسرمو ی ساله ازشیر گرفتم. دارو خوردم قطع نشد هنوزم کمی شیر داره

اسم داروت چی بود ؟

میگن اگه محبت مادر خیلی خیلی زیاد باشه ، شیرش قطع نمیشه ، تو اینطوری هستی ؟