2777
2789
عنوان

زخم خورده ها بیان😅

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 27 پست

یبار تو مهمونی بودیم تو واتساپ ب دوستم پیام میدادم یه چیزی بهش گفتم در جوابش وویس داد منم حواسم نبود صدا بلنده بازش کردم صدای عرعر خره خوشحال دراورده بود عوضی اونم بلنننننددد ابرو نموند برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مامانم داشت با دخترخالم حرف میزد گوشی رو آیفون بود بعد دخترخاله ام پشت سر ینفر حرف زد که دخترش ...

حس اون لحظشون رو درک میکنم 😂😂😂😂

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
یکیشو تعریف کن بخندیم 😅

منو رفیقام خیلی فحش میدیم

یبار جلو پدرم بودم، فک کردم هندزفری وصلع حواسم نبود

صدا گوشیمم تا ته زیاد، ویس و ک باز کردم با فحش دوستم مواجه شدم

قیافه من:😐😢

قیافه بابام:🤣

قیافه مامانم:😳

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

من تلفنم خرابه باید همیشه رو آیفون بزارم دیگه خانوادم همشون میدونن قبلش اگ بخان حرف شاخ دار بزنن میگن کسی پیشت نباشه؟گوشیم طوریه ک اگه رو بلندگو نذارم صدا ضعیف رد میشه

هفته پیش بچه ها مدرسه بودن حوصلم سررفت رفتم خونه مادرشوهرم،ازقضا خواهرم زنگ زد من اینجور مواقع حاضرم صدا کم بشنوم تا برا خواهرم اینا بذارم رو بلندگو،چون حرفای شخمی زیاد میزنیم 

خونه مادرشوهرم ساکت ساکت بود گوشی هم رو بلندگو نبودا

برادرشوهرمم برام همون لحظه میوه آورد یهو خواهرم گفت رو بلندگو ک نیستم؟!گفتم ن عزیزم راحت باش

😫😫😫😫😫ازشانس بدم 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
من تلفنم خرابه باید همیشه رو آیفون بزارم دیگه خانوادم همشون میدونن قبلش اگ بخان حرف شاخ دار بزنن میگ ...

یهو خواهرم گفت خوب بچها رو فرستادی مدرسه ک *و*ن*

ت 

گشادشده برا خودت میری مهمونی 

وای من خجالت آب شدم😪😫

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
رو آیفون بود؟

نه والا

خونه مادرشوهرم ساکت بود همون صداس ضعیفم پخش شد از شانس من