2777
2789
عنوان

زخم خورده ها بیان😅

248 بازدید | 27 پست

تابحال شده کسی یا دوست صمیمی ویس بفرسته براتون وقتی بازش میکنین تو جمع باشین و آبروتون بره با حرفاش یا کسی تلفنی زنگ بزنه رو آیفون باشع بعد پشت سر ینفری حرف بزنه که طرفم تو همون جمع هست و اون بدبختم پشت تلفن ندونع گوشیتون رو آیفونه😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آررررره 😑😑😑 

خونه مادربزرگم بودم زنداییم اونجا بود. صدای گوشیم خراب بود روی آخرین حد صدا بود . مادرم یه حرف هایی زد که زنداییم نباید می‌شنید منم قطع کردم 😐😂

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

نه خداروشکر برا من پیش نیومده 😁 چون همیشه مراقبم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  
آررررره 😑😑😑  خونه مادربزرگم بودم زنداییم اونجا بود. صدای گوشیم خراب بود روی آخرین حد صدا بو ...

دقیقا مامانم داشت با دخترخالم حرف میزد گوشی رو آیفون بود بعد دخترخاله ام پشت سر ینفر حرف زد که دخترش تو جمعمون بود دیگه مامانم دسپاچه شد قطعش کرد دیگه صورتای هممون دیدن داشت اونموقع دخترشم یجوری نگا میکرد اصلا یه وضعی بود🤣

وااااای من با برادرم خیلی رودروایسی دارم برادرم کنارم بود بعد یکی از دوستام خیلی مودبه ی وویس براس فرستاد صدای گوشیم تا اخر بود یدفه یکی داد ک.... میخام چندین بار 

مرده بودم قشنگ داداشم بیچاره بلند شد رفت😂😭