2777
2789
عنوان

خودکشی

551 بازدید | 57 پست

دیگه بریده ام😔 ۲۶ ساله دارم درد و غم و اندوه رو زندگی میکنم😔۲۶ ساله غم و اندوه و بدبختی و فقر و تنهایی و مریضی رو تحمل میکنم😞 تو رو خدا برام دعا کنید زودتر خدا راحتم کنه🖤 چون مجبورم خودم تمومش کنم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری که خواهرم کرد و من سه ماهه مرده متحرکم😔چرا قبلش باهام حرف نزد،تو خواهر نداری؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خواهرم فوت شده

الهی بمیرم😔خوشبحالت مجردی من بخاطر دوتا بچه دو ساله که دارم مجبورم به ادامه دادن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

تاپیک یکی مونده به آخرم رو ببین 

ارتعاش اسم 

ولی هنوز ارتعاش اسم رو توضیح ندادم ،،، ولی در اونیکی اکانتم هست چون اون تاپیک قدیمیه عکسا هست ، چند ماهیه نی نی سایت عکسها و شات رو بررسی میکنه بعد منتشر نیکنه شاید تایید تشه [ اکانت @سايوجان‍ تاپیک : همیشه فکر میکردم بی طالع و بی شانسم تا اینکه 

تا ابنکه فهمیدم اسمم در دسته ی حادثه ساز قرار داره

متاسفم عزیزم در موج فقط موج سواری کن و تصمیم نگیر .. میخوای بگی چیشده ؟ با صحبت کردن آروم نمیشین ؟

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

متاسفم عزیزم در موج فقط موج سواری کن و تصمیم نگیر .. میخوای بگی چیشده ؟ با صحبت کردن آروم نمیشین ؟

مریضی مادرزادی.افسردگی.خانواده.تبعیض.تنهایی.بیکاری.بی پولی و فقر.و....😔