2777
2789

هنوز ازدواج نکردیم و نامزدم ، نمیتونم دیگه ادامه بدم باهاش قبل از عقد چندین بار بهم خیانت کرده بود حتی من فیلمشو دیدم تو گوشیش فیلم خودشو ی زنه باهم بودن … اوایلم وقتی با من بود با یکی سالگردشونو جشن میگرفت سالگرد دوستی من انقد دوسش داشتم چشامو بستم رو همه ی اینا و بخشیدمش حالا کاری ندارم اینا واسه قبله ولی نمیدونم چرا الان هی میوفتن ب یادم و میگم چرا بخشیدمش دیگه دوسش ندارم  حدود یک ماه پیش رفته بودیم بیرون چهارتایی با دوست خانوادگیمون و نامزدش ک من خیلی معذبم پیششون رفته بودیم ی جایی مثل جنگل بود و من ی جوری ام ک ببخشید دسشویی  زیاد میرم هر سری بهش گفتم بیا بریم قیافه میگرفت عصبی میشد ( نمیذاره خودمم تنها برم ) دیگ دیدم باز بهش بگم بریم دسشویی عصبی میشه گفتم خودم برک پاشدم بهش گفتم من میرم دسشویی میام یهو جلوی اونا داد زد هوی کجا میری سرتو اانداختی پایین مثل گاو داری میری از اون روز کلا قلبم شکسته درسته اون لحظه از ترسم ماجرارو کش ندادم و بخشیدم ک بیشتر جلوی دوستش تحقیرم نکنه ولی الان نمیتونم قبول کنم اصلا خیلی خجالت کشیدم جلوی اونا خیلی همه جوره اذیتم کرده حالا اینی ک گفتم ی بخش خیلی کوچیکه الان تصمیم دارم جدا شم ولی یکم دو دلم فقط هم بخاطر اینه ک رابطه کامل داشتیم و مامانم بدتر از اون اذیتم میکنه میگه ابرومونو میبری نباید طلاق بگیری دیشب هی میگفت معلوم نیس کی پُرت کرده میریم پیرینت گوشیتو میگیرم ببینم با کی حرف میزنی و فلان گفت میرم خودکشی میکنم من نمیتونم تحمل کنم ک پشت سرت چیزی بگن تو فامیل چیشد ک یهو دوسش نداری …. نمیدونم چیکار کنم این حرفشم ک میگه خودکشی میکنم خیلی عصبیم کرده میگه من جهیزیه گرفتم برات نباید تموم کنی میگم خب مگه قراره بعد از این تا اخر عمر تنها بمونم بلاخره ی روزی ازدواج میکنم با یکی میگه اون یکی غلط کرده من نمیتونم ادامه بدم باهاش چون هر روز ی اخلاق بدی ازش میبینم ی طوریه ک ما توی ماه شاید یه هفته رابطمون خوب باشه بعدش فقط دعوا و قهر واقعا کسیو هم ندارم میشه بگین بهترین راه چیه اینم بگم ک ما تازه نامزد کردم ب ی سال نکشیده 

مادرت از دشمن بدتره حاضره توبرای کل عمرت بدبخت بشی که سکینه خانم و رقیه خانم پشت سرایشون حرف نزنن !!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو میگن ک تحت فشار بزارنت توام بگواگه نزاری خودمو میکشم همون موقع جلو خودش برو قرص بردار بگو خودمو میکشم مثلا میخوای قرص بخوری توام بترسونشون یا تیغ بردار بگو خودمو میکشم فقط بترسونشون ب روش خودشون

گوشیم بده به خودش بگو باشه مال تو... من کسی پرم نمیکنه