2777
2789
عنوان

چه طوری از کسی بخوام که باهام دوست شه ؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2303 بازدید | 64 پست
الهی وای اون روز تولد نگو من دوس دارم دورم شلوغ باشه مهمونی بگیرم و ... ولی خوب کسی نیس وای اون روز ...

😓😓☹️😭😭😭😭

وای آسمان جون تو چ خوب منو میفهمییی!!!!

اصن نمیتونم حسمو بگم

ولی دقییقا دلم میخاست این قدر دوستای پایه و شادی داشتم که اونروزو جای همه ی سال های عمرم شاد میبودم🥲

😓😓☹️😭😭😭😭 وای آسمان جون تو چ خوب منو میفهمییی!!!! اصن نمیتونم حسمو بگم ولی دقییقا دلم میخاست ...

اخه خودمم شرایط شما رو دارم خیلی تنهام خوب این حرفا رو کسی که دورش پره متوجه نمیشه احتمالا حالا ان شاالله دوست خوب سر راهت قرار بگیره من که دیگه رفتم بالای سی و دوست پیدا کردن سخته ولی آدم خیلی تنها میشه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من که نگفتم همه رو مث قطار رو سرش ردیف کن  همه رو گفتم تو از بینشون کدومو میپسندی انتخاب ...

😹😹

بله عالی عزیزم

ابنجور خوبه ؛

میرم جلو اگ سرش خلوت بود بش میگم میش چند لحظه باهاتون صحبت کنم اگ امکانش هست؟

اونم قبول میکنه ولی فک میکنه خاستگاریه😁

بعدش میگم من حسابداری خوندم ولی سر کار نرفتم

ولی چند وقته ب  صندوقداری فک میکنم!

بنظرتون خوبه بده ؟ چ جوریاست؟

اون موقه اگ سرد و کوتاه جواب داد ینی دلش زیاد پیشم نیست

اما اگ خیلی خوش برخورد و ادامه دار جواب داد بهش میگم خوش حال میشم شمارتونو داشته باشم(یا زوده باز؟!)

اخه خودمم شرایط شما رو دارم خیلی تنهام خوب این حرفا رو کسی که دورش پره متوجه نمیشه حالا ان شاالله دو ...

آسمان جون شما خودت اهل کجاییی؟؟

بله گلم  بعضیا انگار مهره مار دارن باهرکسی بخان راحت دوست میشن

انشاالله  شماهم ازین تنهایی دربیایین

و چند تا دوست خوب ک کنارتون باشن همیشه باهات دوست بشن

عزیزم من که نگفتم همه رو مث قطار رو سرش ردیف کن  همه رو گفتم تو از بینشون کدومو میپسندی انتخاب ...

دقیقا....

اما زیادم خوش برخورد نیست

یکم مغروره و...

اما ب هر حال دلست دیگر....

ازین فروشگاه های رفاه هست ، اونجا کار میکنه

تو دانشگاه ی دختره بود خیلی دوستش داشتم از شانس روز اول باهم دوست شدیم رفتیم کلی من ازش ازین سوالا ...

منم این مشکلو دارم..روابط اجتماعیم افتضاحه...اصلا نمیتونم موضوعی برای ارتباط با دیگران پیدا کنم

دقیقا.... اما زیادم خوش برخورد نیست یکم مغروره و... اما ب هر حال دلست دیگر.... ازین فروشگاه ه ...

عزیزم من بودم اصلا بهش نمیگفتم اخه میگی مغروره و بعدشم چون تو ساعت کاریشه فکر نمیکنم شماره بهت بده و گرم بگیره .. اگه تنهایی برو کلاس باشگاه کلی دوست پیدامیکنی

آسمان جون شما خودت اهل کجاییی؟؟ بله گلم  بعضیا انگار مهره مار دارن باهرکسی بخان راحت دوست میشن ...

من تهرانم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
همیشه برو همونجا خرید کن  بیشتر تایمایی برو که خلوته سر صحبت باز کن بگو از کی اینجا کار میکنی ...

بنظرم درست نباشه براي شروع صحبت سر از مسائل شخصي ديگران دربياريم اينجوري طرف مقابل مطمئنا ببخشيد ي (بتوچه)جانانه تحويل ميده بيشتر خرد ميشي🤷🏻‍♀️

خوشبينانش اينه ك بگ صلاح نميدونم مسائل شخصيمو بازگو كنم🤓🍃🚶🏻‍♀️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

شوخ طبع بودن اینجور وقتا خیلی جوابه

من خودم وقتی از یکی خوشم بیاد سعی میکنم بخندونمش تو هم به نظرم همین کارو کن اگه به شوخیت خندید و پایه بود که چه عالی اگه خشک بود یا هرچی.. دیگه ادامه نده

اکثر دوستایی که من دارم یا خودم همینکارو کردمو باهاشون رفیق شدم یا اینکه اونا با این روش منو رفیق خودشون کردن😎😂😂

بنظرم درست نباشه براي شروع صحبت سر از مسائل شخصي ديگران دربياريم اينجوري طرف مقابل مطمئنا ببخشيد ي ( ...

من که همیشه هرجا رفتم تو اولین دیدار طرف سیر تاپیاز زندگیشو برام تعریف میکنه خودمم نمیدونم چرا 

یکبار رفتم ارایشگاه اولین بار بود خانمه زندگی خودشو از وقتی ازدواج کرد بعد دختر دار شد بعد دخترش شوهرداد شوهردختره معتادبود زنه طلاق دخترشو گرفت و .....خلاصه تو اون یه ساعتی که داشت صورتمو اصلاح میکرد همه چیزشو گفت یه بارم رفتم پارک یه خانم تنها نشسته بود گفتمش تنها اومدی اونم از ماجرای بچه دارشدنش بچه ی ادلش زایمان دوم کارشوهرش خانواده شوهرش مادرش خلاصه همچیزشو تعریف کرد کلا همیشه همین طوره واقعا نمیدونم چی توی من میبینن که اصرار دارن خمه چی رو برام تعریف کنن حالا شوهرم هی میگفت بریم خونه دیرشده