2777
2789

من خودم بگم

هر بار خون وارد قلب میشه و دوباره به تمام بدن پمپاژ میشه و دوباره برمیگرده دوباره پمپاژ میشه بدون هیچ باطری و برق و هیچی و روزانه و ثانیه به ثانیه و میانگین ۵۰ سال این کار رو برای یه انسان انجام بده خیلی برام جالبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معجزه هایی ک خدا برامون قرار داده تا ایمان بیاریم مثل سلامتی 

بارداری خانوما و زایمانشون🥰🤲🏻

و معجزه ای ک خدا برام نشون داد همسرم بعد دوماه از بیمارستان مرخص شد و الان شکرخدا خیلی بهتره در حالی ک دکتر جوابش کرده بود🤲🏻

و قبل اونم ک قبل ازدواج فک نمیکردم بعد مسائلی ک پیش اومد بتونم حتی همسرم رو ببینم شب احیا خدا بهم هدیه کردو ما بعدش ازدواج کردیم 🥰

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

برای من فقط نفس کشیدن زمین و دوران بعد ظهور جالبه چون همه چیز به اونجا وصله شاید قلب ها همشون هدف مشترکی دارن تو این دنیا

از وقتی نفس کشیدن زمین رو دیدم جا خوردم همش فکر می کنم دست و پاش کجای دنیاست؟

معجزه هایی ک خدا برامون قرار داده تا ایمان بیاریم مثل سلامتی  بارداری خانوما و زایمانشون🥰🤲🏻 ...

بله لطف و معجزه های خدا ان قدر زیاده که بهشون عادت کردیم دریغ از اینکه هر کدومش پر از حس خوب و شگفتیه

ان شاءالله در کنار همسرتون همیشه شاد و پر از آرامش و سلامتی باشید

بله لطف و معجزه های خدا ان قدر زیاده که بهشون عادت کردیم دریغ از اینکه هر کدومش پر از حس خوب و شگفتی ...

ممنونم عزیزم 💝

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

گاهی وقتا میگم این همه ادم تلاش کنه پول دربیاره غذا بخوره و وسایل رفاه و اسایش فراهم کنه برای ارامش و بچه بیاره برای ارامش ایا واقعا به ارامش میرسه؟

ارامش برای چی نهایتا پر از حس آرامش باشیم بعدش چی؟

تلاش مردم دنیا و این همه جنگ برای منافع وو تکنولوژی و فناوری و بدو بدو برای چیه

باید برسیم به اصلی که به همه چی فکر میکنیم غیر از اصل