2777
2789
عنوان

بدترین ویار بارداریتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 72 پست
به همه چیز  بدترینش به بوی بدن خودم حتی بعد حموم هم    

باز جای شکر داره من از خودم بدم نمیاد😄 از شوهرم بدم میاد

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شما هم بیست چهار ساعته حالت تهوع داری؟...امروز خیلی بهم سخت گذشت مثلا میبینم همه جا نوشته تهو ...

من جرأت ندارم آب دهنمو قورت بدم. شوهرم میگه فقط یه بچه کافیه. قبلا میگفت سه تا😄

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
۱۷

دوسه هفته دیگه خیلی خوبتر میشه حالت 

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      
شوهرم که بوی ترمینال جنوب میداد    

😄😄😄😄من نمیدونم مردم چطور توی دوران بارداری رابطه دارن. من فکرشم بهم عذاب میده. 

لامصب شامه من اندازه سگهای آموزش دیده پلیس قابلیت داشت . بوها رو ده برابر حس میکردم    

بلانسبتت عزیزم‌ . من یک هفته مونده به موعدم فهمیدم باردارم. یه نفر داشت بادنجون میپخت ته کوچه، من بالا آوردم. همون شب تست زدم مثبت شد

من زیاد توی بارداری حالتای بد نداشتم فقط تا۴ماهگی نمیتونستم تاقبل ۶بعدازظهر غذا درست کنم که اونم شوهرم ظهرا خونه نبود مشکلی پیش نمیومد الان ۶ماهمه دارم فکر میکنم من اگر مشکلات شمارو داشتم شوهرم یک درصدم درکم نمیکرد

لطفالایک نکنید،ممنون
بلانسبتت عزیزم‌ . من یک هفته مونده به موعدم فهمیدم باردارم. یه نفر داشت بادنجون میپخت ته کوچه، من با ...

الآنم باردارم ولی دیگه مثل قبلی بو نمیاد اما مثلاً پسرم بوسم می‌کنه چندشم میشه دلمم نمیاد بهش چیزی بگم. 

همش تهوع و سردرد 

من زیاد توی بارداری حالتای بد نداشتم فقط تا۴ماهگی نمیتونستم تاقبل ۶بعدازظهر غذا درست کنم که اونم شوه ...

شوهر منم کارش شیفتیه. خودمم معلمم روز اول مهر رفتم مدرسه افتادم به خونریزی استعفا دادم. خلاصه این بارداری بلاها سرم آورده. خدا بخیر کنه

الآنم باردارم ولی دیگه مثل قبلی بو نمیاد اما مثلاً پسرم بوسم می‌کنه چندشم میشه دلمم نمیاد بهش چیزی ب ...

به سلامتی انشالله. برای سردرد از خمیر دارچین و زنجبیل با آب استفاده کن بمال به پیشونیت. سردرد از معده میاد

شوهر منم کارش شیفتیه. خودمم معلمم روز اول مهر رفتم مدرسه افتادم به خونریزی استعفا دادم. خلاصه این با ...

ان شاالله عزیزم،ولی کاش از کارت استعفا نمیدادی پشتوانه ت بود مرخصی نمیدادن چندهفته؟

لطفالایک نکنید،ممنون