2777
2789
عنوان

بدترین ویار بارداریتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 72 پست
ان شاالله عزیزم،ولی کاش از کارت استعفا نمیدادی پشتوانه ت بود مرخصی نمیدادن چندهفته؟

قراردادی بودم . ۱۷ هفته. متاسفانه راهم دور بود باید میرفتم روستای دورافتاده. مجبور شدم دکتر بهم استراحت مطلق داد بخاطر هماتوم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
امتحان میکنم خدا خیرت بده

اانشالله جواب بده. برای من خوب بود. البته قرص معده هم اثر داشت رو سردردم 

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراردادی بودم . ۱۷ هفته. متاسفانه راهم دور بود باید میرفتم روستای دورافتاده. مجبور شدم دکتر بهم استر ...

ان شاالله خیره عزیزم ،بسلامتی کوچولوتو بغل کنی❤

لطفالایک نکنید،ممنون
ان شاالله خیره عزیزم ،بسلامتی کوچولوتو بغل کنی❤

ممنونم عزیزم همچنین شما،🌺🌺🌺🌺

منم دارم. اسید معدم نابودم کرده. 

چند ماهه هستی؟منم اسید معده م بالا بود ،از ماه اول بارداری. خدا خیری به دکترم بده.پنتوپرازول برام تجویز کرد.روزی دوبار میخوردم.تا روز آخر بارداریم،اگه نمیخوردم به مرگ میرسیدم😥

چند ماهه هستی؟منم اسید معده م بالا بود ،از ماه اول بارداری. خدا خیری به دکترم بده.پنتوپرازول برام تج ...

منم فاموتیدین و دمیترون میخورم‌ اصلا اثر نداره. حالا ایندفعه پنتوپرازول هم میخرم

منم فاموتیدین و دمیترون میخورم‌ اصلا اثر نداره. حالا ایندفعه پنتوپرازول هم میخرم

ببین پنتوپرازول مال اسید معده س،تهوع فقط ب ۶ و دمیترون.درکت میکنم خیلی شرایط سختیه.مداوم میوه هایی مثل نارنگی و خیار سبز که بوی خوبی دارند استشمام کن.خیلی تاثیر داره.مغز برشته کن،دیدی حالت بده یه دونه بذار دهنت مزه مزه کن ، حالتو عوض میکنه.من هر غذایی فکرشو کنی بالا میاوردم،فقط عاشق نون و پنیر بودم و ساندویچ سوسیس.تمام غذام اینا بود.دکترمم میدید حالم خیلی بده میگفت عیب نداره هرچی که میلت هستو بخور.برا تهوع هوای گرم،باد داغ و... بدتر میکنه.دیدی حالت بده برو حیاط یا تراس چندتا نفس عمیق بکش بهتر میشی

ببین پنتوپرازول مال اسید معده س،تهوع فقط ب ۶ و دمیترون.درکت میکنم خیلی شرایط سختیه.مداوم میوه هایی م ...

چه جالب منم فقط پنیر میتونم بخورم. جنسیت بچتون چیه؟

مدام لیمو دستمه و بو میکنم. تهوعم با قرص دیگه جواب نمیده. ۱۷ هفته ام

چه جالب منم فقط پنیر میتونم بخورم. جنسیت بچتون چیه؟ مدام لیمو دستمه و بو میکنم. تهوعم با قرص دیگه ج ...

من برا جفت بچهام ویار پنیر داشتم،یکیش دختره یکیش پسر.ویار بچهام باهم مو نمیزد

من برا جفت بچهام ویار پنیر داشتم،یکیش دختره یکیش پسر.ویار بچهام باهم مو نمیزد

امشب کلی پنیر خوردم. اینقدر لذت بخشه برام خوردنش که نگو😄 خدا بخیر کنه