2777
2789
عنوان

وای خسته شدم ، شوهرم پرخاشگره نمیشه بهش حرف زد...

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 33 پست
میگه خودت برو من کار دارم. خواستم بارها. گفتم بیا نظر بده. میگه عکس بفرست ببینم 

راه گفتنشو بلد نیستی بگو رفتم مغازه مانتو دیدم اونقدر خوشگل بود ولی پول نداشتم یا کارتم همراهم نبود بهت پول میده روز بعد بگو رفتم ولی دلم نیومد بخرم گفتم حیف ه تو نظر ندی از بس با سلیقه ای با سر میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خاطر دخترت چی؟خیال میکنی طلاق بدتر از بزرگ شدن تو همچین خونه ای و عذاب کشیدن خودته؟بنظرم مشورت کن ...

از دوستام یکی طلاق گرفته بچش شبها دچار لرزش میشه. منم واسه همین میترسم. دخترم تنها اولویت زندگیمه

والا اخلاقش عوض شده.گاهی به خودش میاد و بهتر میشه. میگه استرس و زندگی بهش فشار میاره. ولی همه مردم ا ...

میفهمم چی میگی زندگیا پراز اضطراب شده من همش میگم یعنی قراره تا اخر عمر ادما اینطوری زندگیاشونو بگذرونن اخه تو چه دوره ای افتادیم همه مردا و زنا دپرس و ناراحت و بی انگیزه هیچی خوشحالمون نمیکنه اخه چی شد به اینجا رسیدیم مردا هم همینن من همسرم میگه اگه خیالم از طرف اینده تو دخترم راحت بود الساعه میخواستم بمیرم خیلی ناراحت میشم واقعا البته من همسرم همش بدبیاری اورده تو زندگی گاهی هم خودش باعث عقب موندنش شده اللن تبدیل به ی غول شده فک میکنم هر زنی بود ده بار تا حالا طلاق گرفته بود ازش ولی چون همدیگه رو دوست داریم موندم و باهاش سازش میکنم دلمم براش میسوزه که نتونسته به اهدافش برسه یا هی پشت هم بد اورده بدشانسی ولش نمیکنه بااینکه تلاشم داره هی😔

راه گفتنشو بلد نیستی بگو رفتم مغازه مانتو دیدم اونقدر خوشگل بود ولی پول نداشتم یا کارتم همراهم نبود ...

بخدا همه راه ها رو رفتم. بهونه میاره. سگها غذا ندارن و ... از وقتی این سگا رو اورده گرفتار شدم. انگار به سگا اعتیاد پیدا کرده. سگاش نژاد دار هستن و وارداتی. کلی پول داده بخاطر اونا. اخه ادم عاقل این کار و میکنه

از دوستام یکی طلاق گرفته بچش شبها دچار لرزش میشه. منم واسه همین میترسم. دخترم تنها اولویت زندگیمه

همه ک مث هم نیستن بعدشم من گفتم اول زورتو بزن با مشاور و این حرفا و ببین واقعا خودتم بی تقصیری

میفهمم چی میگی زندگیا پراز اضطراب شده من همش میگم یعنی قراره تا اخر عمر ادما اینطوری زندگیاشونو بگذر ...

اره عزیزم. بد دوره ای شده. ما هم بدشانس بودیم بد جایی به دنیا اومدیم

اگر بتونی راضیش کنی ببریش دکتر روانپزشک خیلی خوبه چون به نظر میاد به دارو درمانی نیاز داره و  این جور قرص ها رو نباید سرخود مصرف یا قطع کنن ممکنه حالشون رو بدتر کنه ببریش دکتر درست میشه 

اگر بتونی راضیش کنی ببریش دکتر روانپزشک خیلی خوبه چون به نظر میاد به دارو درمانی نیاز داره و  ا ...

آره ولی نمیپذیره. کلا افسرده بوده از اول.کم خوشحال میشه. یجورایی به پوچی رسیده. چه‌می دونم شانس من بوده...

همه ک مث هم نیستن بعدشم من گفتم اول زورتو بزن با مشاور و این حرفا و ببین واقعا خودتم بی تقصیری