2777
2789
متخصص پوست ببر حتما نذار اینجوری بمونه  یکیم ی ذره سوزن بزن تو یکم‌فشار بده ببین چرک میاد ا ...

ن چرا این کارو کنه اومدی و عفونتش پخش شد😐

تو لایق بهترین هایی ؛ باور کن 🌸🦢💕
بخدا دارم دیوونه میشم دیگه  دکتر اطفال خوب و معروف بردم‌میگ چون دهنش آفت زذه دستشو کرده دهنش ا ...

اره دبستان یکی بود تبخال زدن بود دست زده بود به چشش 

..چشش بااااااد کردن بود باز نمیشد دو ماه یکی ازچشماشو بسته بودن....انتقال پیدا میکنه دیگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب افت همون قارچه دیگه. چطور میگه آفت ولی قارچ نیست؟ یه دکتر حسابی ببر

حالا دستشو دهنش کرده پاشو ک نکرده؟

از کی تا حالا اینجوریه؟ 

یاد بیماری پروانه ای افتادم دور از جونش دور از جونش

بخدا دارم دیوونه میشم دیگه  دکتر اطفال خوب و معروف بردم‌میگ چون دهنش آفت زذه دستشو کرده دهنش ا ...

ن ن اسی افت نیس الان بقیه عکسارو دیدم رو پوستشم بود زبونم لال پیله ها شبیه ابله میمونی بود یکم. سرچ کن ببین بقیه علایمشو داره؟ چند وقته اینجوریه؟ اطرافیان کسی اینطوری نشد قبل یا بعد پسرت؟ تو اولین فرصت ببرش متخصص پوست

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اره امکانش هست ، من تبخال زده بودم ،دستم بریده بود زدم به لبم ، دستم تبخال زد .... 

اصلا نمی‌دونستم چش شده ، رفتم متخصص پوست سریع گفت دستت بریده بوده زدیش به تبخال

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

به دایرکت دکتر مظلوم پیام بده 

اون متخصص تشخیص ضایعات پوستی اینجوریه 

البته اینستا قطعه وایسا ببینم میتونم آدرس مطب رو گیر بیارم 

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟