بچه ها من یه مشکل جدی دارم و اون اینه که همسرم باصدا چیزی میخوره.جالب اینه که خونه خودمون و خونه پدرش اینطوزیه اما کسی مهمون میاد خونمون یا ما میریم جایی اصلا یذره هم صدا درنمیاره.واااااقعا رو مخمه بخدا هرچقد باهاش حرف زدم دعوام شده اصلا انگار نه انگار.بخدا هزاران بار تصمیم گرفتم سفره رو جدا کنم پیش هم چیزی نخوریم اما نمیشه که.اصلا انگاری با روح و روانم بازی میشه اینطوری صدا درمیاره.زهرمارم میشه چیزی که میخوام بخورم اصلا.وای نیاد اون روزی که سرحال باشه و باب میلشم باشه اون چیزی که داره میخوره.الان میوه میخورد همونطوری بازم من کنار کشیدم.تازه بهشم برم میخوزه.میگم توکه میتونی رعایت کنی چرا منی که عزیزترینتم رعایت نمیکنی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه 👰🏻♀️من کت شلوارم 🤵 من اگه برم توی تاپیکی و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد بگیریم من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم اگه ببینم بحث باهاتون بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊