2777
2789
عنوان

داشتم آجیل می‌خوردم یهو ...

262 بازدید | 17 پست

بچه ها جون سلام ، تقریبا دو سه هفته پیش پسته و بادام خریدم تو ظرف در بسته هم نگهداری میکردم میدادم بچه م واسه میان وعده ، امشب خودم داشتم چندتا می‌خوردم یهو دیدم یه دونه سوسک خیلی ریز از اونا که تو برنج میزنه تو ظرفشه ، حالم خیلی بد شد ، هر چی وارسیش کردم دیگه نبود و اجیلش هم خیلی تازه و سالم بنظر میومد،بقیه ش رو بریزم؟! حالا این به کنار به بچه م دادم دور از جون مریض نشه! خطرناکه؟ 

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم میخوردم با این قیمتی ک دارع سوسکم توش بودع مفیدم شدع😂😂😂

خودمم دلم نمیاد بریزم همش پسته و بادامه ، می‌خوام بدم شوهرم بخوره  

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

ای بدجنس

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بدع بخوره بابا خودتم بخور هیچی نمیشه

من تو غذام ی شاپرک کوچیک رفت دادم خورد خانوادم چیزی نشد

این ک ی اجیله😂

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

آره دقیقا از اونا بود ما میگیم شپشک ، مطمئنی خطر نداره خواهر ؟

اره مطمئنم گلم ما خودمون اون سری تو برنج افتاده بود متوجه نشده بودم خوردم صحیح و سالمم دارم برات کامنت میزارم😉