2777
2789

با یه دختری دوست شدم به نام مهتاب ، چند روز دوست بودیم و این رفت یه نفر دیگه رو پیدا کرد (به نام درسا)و ما شدیم سه تا دوست . ماه اول همه چی تقریبا اوکی بود تا اینکه این دختره از چند هفته پیش رفتاراش تغییر کرد ، مثلا وقتی یه سوالی ازش می پرسیدم حس میکردم خوشش نمیاد ، یا اگه اون سوالی داشت به جای اینکه از من که کنارشم بپرسه می‌رفت از نفر پشت سری می پرسید . دیگه دیدم رفتاراش اذیتم می کنه جام رو عوض کردم و کنار درسا نشستم . و توی تایم استراحت بین دو کلاس این دوتا باهم میرفتم بدون اینکه منتظر من بمونن و یه جایی می نشستن و من هم برای اینکه تنها نباشم میرفتم پیش اینا . دیگه امروز این دوتا کنار هم نشستن و باز هم توی تایم استراحت باهم بودن و من  دیگه نرفتم پیششون بشینم چون وقتی می رفتم اصلا با من حرفی نمی زدن و کاملا نادیده م میگرفتن . حتی نیومدن دنبالم یا نیومدن بگن چرا نیومدی پیش ما. چند روزی هم هست که دیگه مهتاب سلام هم نمی کنن

به نظرتون با این اوضاع چی کار کنم؟ دوست جدید هم نمی تونم پیدا کنم و مهارت دوستیابیم ضعیفه

اینم بگم که من به جز این دو تا دوستی ندارم و تایم استراحت هم تنها بودم

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

منم چن با ی دختر دیگه تو کلاسمون دوست شدم و حرف میزنیم

رفیق ۳ سالم باهام یجوری شده

ب رومم میاره مثلا سوال درسیش رو همیشه از من میپرسید اما هر وقت با اون دختره حرف زده باشم من و رد میکنه میره از یکی دیگه سوالشو میپرسه درس جلو چش من خودشم😐

ولی دختر خوبیه تو مسائل دیگه

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چن با ی دختر دیگه تو کلاسمون دوست شدم و حرف میزنیم رفیق ۳ سالم باهام یجوری شده ب رومم میاره مث ...

ولی پروفت یکی از اعضای BTS نیست... 

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 

منم چون روی انتخاب دوست حساسم و با هرکسی صمیمی نمیشم درکت میکنم .... اکثرا هم تنهام با اینکه دوست هم دارم ولی خیلی با هم صمیمی نیستیم و اینکه خوشمم نمیاد همش من برم سمت بقیه ... خودتو اذیت نکن هر طور راحتی باش. اگه رفتارشون خیلی اذیتت میکنه شاید تنهایی بهتر از این باشه ک با اونا باشی. دوست پیدا کردن هم یهویی نمیشه چند نفر ک اخلاقشون خوبه و بهت میخوره رو پیدا کن کم کم باهاشون دوست شو..

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

اتفاقا الان تنها باش و پیش اونا نرو زوم کن رو بقیه بچه های کلاس ببین کدوم اخلاقش خوبه و دوست خوبی میتونه باشه برات خودت برو پیش اونا 

من ترم اول دانشگاه با یه اکیپ بودیم خیلی اذیت بودم تا امتحانا با همونا بودم ولی یه دختری بود خیلی باکبگلاس خانم مودب بود خوشم میومد ازش خودم رفتم پیشش و باهم حرف زدیم و کم کم جور شدیم و بعدها که صمیمی شدیم میگفت اولا ازمن خیلی بدش میومد چون شبیه خواهرشوهرش بودم 

الان بیست سال میگذره و هنوزم باهم دوستیم درواقع بهترین و صمیمی ترین دوست هم 

پس تو هم بدون عجله چندوقت زوم کن رو بقیه یه خوبشو گلچین کن انشاله موفق باشی

اونروزا منم خیلی خجالتی بودما نگران نباش

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اتفاقا الان تنها باش و پیش اونا نرو زوم کن رو بقیه بچه های کلاس ببین کدوم اخلاقش خوبه و دوست خوبی می ...

ممنون از کمکتون ♥️

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم