2777
2789

دخترا من ماه پیش نزدیکی داشتم و قرص اورژانسی مصرف کردم یه هفته بعدش خونریزی داشتم همه اینارو توی برنامه عادت ماهانم زدم نوشته 19 روز تاخیر پریودی 5 روز پیش هم رابطه مشکوک داشتم دیشب که بی بی چک زدم بعد دو دقیقه دیدم منفیه منم ول کردم ولی امروز صبح دیدم هاله صورتی رنگ انداخته. بنظرتون اینهمه تاخیر بخاطر قرص اورژانسیه؟ و اون 5 روز پیش نزدیکی ممکنه نزاره پریود بشم و حامله باشم؟؟ الان 47 روز از آخرین پریودم میگذره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش بده

اخه آزمایش الان نشون میده که بارداری یا نه؟ چون من به رابطه 5 روز پیشم مشکوکم قبلی رو قرص خورده بودم احتمالش خیلی خیلی کمه ولی اینیکی رو نمیدونم 5 روزه گذشته نشون میده آزمایش خون؟

خو این کارا چیه میکنیدرست و حسابی جلوگیری کن

متاسفانه چند بار پشت سر هم جلوگیری های من شکست میخوره انگار خدا میخواد من باردار بشم همین ماه پیش هم کاندوم توی واژنم در اومده بود شوهرم متوجه نشده بود مایع منی داخل ریخت که قرص خوردم

مگه بیبی چک همون لحظه جواب میده

عزیزم من کلا تاخیر پریودی دارم الان 19 روزه بر اساس برنامه عادت ماهانم 5 روز پیش هم 14 روز بود که تاخیر داشتم ،رابطه داشتم الان نمیدونم نشون میده یا نه 

متاسفانه چند بار پشت سر هم جلوگیری های من شکست میخوره انگار خدا میخواد من باردار بشم همین ماه پیش هم ...

ای بابا 

خدا میخواد بده ها😃 

اگه باردار بودی بیا ریپلای بزن بگو

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲