2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم ولی

148 بازدید | 8 پست

طلاق بگیرم کجا برم... پیش کدام خانواده. پیش خاهرایی که با من دشمنن؟ من نامزدم میام خونه میگن برو بیرون. بعد طلاق بگیرم بیام تو این خونه. به نامزدم میگن خانوادم پول نمیدن. میگه وظیفشونه. ولی خودش اصلا خرج نمیکنه برای من. خرجم بکنه. همش سرکوفت میزنه و سرویس میخاد. رابطه میخاد. منم میگم رابطه نمیخام. میگه چرا. کلی حرفای بد میزنه... 

من از خانواده سمیم فرار کردم و همچین شوهری نصیب من شد. گفتند برو خانوادش خوبن.. ولی ما بودن و..مادرش یه شیطانه.. و من پدر و مادر نداشتم ازم سواستفاده کردن... من چقدر سادم. اونقد تو خونشون کار کردم.. ولی مادر شوهرم میره همش منو جلوی خاهرش و همسایه بد میکنه. 

اون طلاق نمیده میگه خودت طلاق بگیر.. اون بخاطر کارش که ابروش نره.. بامن با دهنه.. مادرشم هم فش مبده.. خیلی عصبیه... منم که شبا دیر وقت میاد منم سرویس میدم بهش. ونامزدی که روح پدر و مادر منو فش بده منو دوس داره؟ اون مادر خودشم فش مبده.. چه مرضی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی غصه نخور منم تو غمت شریکم چون شرایطت کپی برابر اصل زندگی منه

نه راه پس دارم نه راه پیش

تازه مال من بیکارم هست سرم داد میزنه با پورویی تمام میگه اگر غیرت داری برو سرکار🤕🤕🤕🤕

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

با خواهران تو یه خونه زندگی می‌کنی اگه آره تو هم حق داری از اون خونه...

اگه واقعا همینابی که میگی هست لطفاً حتی شده برو پانسیون بگیر...کار شرافتمندانه کن آینده خودتو بساز...

نذار بچه ای وارد این زندگی بشه...واقعا گناه داره...

افوض امری الی الله...