2777
2789
عنوان

عزیزم

206 بازدید | 25 پست

پسرم خیلی برای درس خوندن و تکلیف نوشتن مقاومت میکنه

حتی اگه به روش نیاریم مدرسه هم نمیره

امسال کلاس پنجم انشالله

تابستان امسال گذاشته بودمش شنا

خیلی دوست داشت و پیشرفت خوبی کرده بود

کلاسای شنا تموم شده

حالا موندم بازم ثبت نام کنم برای ترم پاییزی که بره شنا یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

عزیزم مسیر زندگی پسرت همین چیزیه که بهش علاقه داره و پیداش کرده حالا شما هی اصرار داری درس بخونه

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

بذار چیزی که علاقه داره بره

خودم هم تا حدی نظرم اینه    بخصوص که فکر میکنم اینجوری اعتماد به نفسش هم بالا میره

ولی شوهرم میگه اذیت میشید برای آوردن و بردن

وقت برای درس خوندن هم کم میارید

درسش؟وقت کم میاریم

ورزش خیلی چیز مهمیه و اینکه بنظرم بچه از بچگی ورزش بره خیلی به ایندش کمک میکنه باعث میشه تو خیلی چیزا استمرار داشته باشه، شنا کلا ۱ ساعت و نیمه در طول شبانه روز مگه بچه کلاس پنجمی چقدر میتونه تکلیف داشته باشه که شنا مانعش بشه

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

پس درسش؟یعنی بگم بی خیال درس فقط برو به شنا برسموندم کدومش به نفعش

هر دو رو بزار انجام بده عزیزم نمیگم بیخیال باشید ورزشش وقت زیادی ازش نمیگیره دبیرستانی که نیست

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

عزیزدلم دفترش رو طرحدار بخر و همیشه برگه هاش رو با کارکتر های انیمیشنی مورد علاقش تزیین کن و وقتی درس میخونه یه هدیه بهش بده مثلا بگو تا درس بخونی نمیزارم بری بیرون یا یه خوراکی بهت میدم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

پس درسش؟یعنی بگم بی خیال درس فقط برو به شنا برسموندم کدومش به نفعش

چرا باید بیخیال یکیش بشه خب جفتشو باهم پیش ببره، دوست من از بچگی از قبل شروع ابتداییش تکواندو میرفته و تا الان که کلا مدرسمون تموم شده ادامش داده و خیلی توش موفقه و کلی مدال اورده و جزو نمرات بالاهای مدرسمون بود همیشه. یکی دیگه از دوستامم از راهنمایی تکواندورو شروع کرد تا الان ادامش داد و توش موفق شده و توی فدراسیون تکواندو الان مشغوله

ورزش خیلی چیز مهمیه و اینکه بنظرم بچه از بچگی ورزش بره خیلی به ایندش کمک میکنه باعث میشه تو خیلی چیز ...

باهاش شرط کنم که اگه شنا میخواد درسش هم باید خوب بخونه؟

به نظرت این کارم درست با بچه؟

باهاش شرط کنم که اگه شنا میخواد درسش هم باید خوب بخونه؟به نظرت این کارم درست با بچه؟

راستش من زیاد از تربیت کردن بچه ها سر درنمیارم ولی بهش بگو باید جفتشو باهم پیش ببره نه اینکه یکی رو جدی بگیره یکی رو ول کنه

عزیزدلم دفترش رو طرحدار بخر و همیشه برگه هاش رو با کارکتر های انیمیشنی مورد علاقش تزیین کن و وقتی در ...

اهل بیرون رفتن نیست     متاسفانه سرگرمیش فقط گوشی و کنسول بازیه      سالهای پیش زیاد از هدیه ها خریدم     پارسال اصلا هدیه قبول نمیکرد     فقط وقتی میدید واقعا ناراحتم  مینشست پای درسش😒