2777
2789
عنوان

آزمون رانندگی 🚘

221 بازدید | 21 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر🌹🌹

من آیین نامه رو امتحان دادم بار اول هم قبول شدم الان باید برم برای شهر. 

منتهی برام خیلی مهم شده که اینم همون بار اول قبول بشم😑 داستانش البته مفصله قبلا توی تاپیک کارما که زدم توضیحش دادم در کل بخاطر مربی ام میخوام شهرم بار اول قبول بشم. 

میخواستم بدونم نظر شما درباره پکیج های ازمون شهری چیه؟ کسی استفاده کرده راضی بوده ازش؟ 

مامانم میگه ول کن لازم نیست این همه ادم از این لوس بازیا نکردن رفتن قبول شدن😂

خودمم حرفش رو قبول دارم اگه بخاطر این مربیم نبود اصلا به فکرش نمی افتادم. 

میشه شما هم نظرتون رو بگین؟ 

پیشاپیش ممنون بابت نظراتی که میذارین🌹🌹🌹

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

منم به زودی ازمون ایین نامه دارم. فقط کتاب خوندی؟ من فقط دارم ازمون میزنم با اپلیکیشن

نه من سوال گرفتم

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم و محدود و با پارتیه اولین بار قبول شدن

من خودم دومین بار قبول شدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خیلی کم و محدود و با پارتیه اولین بار قبول شدن من خودم دومین بار قبول شدم

داداشمم ماه پیش ازمون داد بار دوم قبول شد ولی خیلیا اینجا گفتن چرا باید افسر بار اول قبول نکنه ولی بازم خیلیا بهم گفتن که افسر معمولا بار اول قبول نمیکنه گیج شدم منم

آپارات آقای علی ریوندی رو ببین ویدیو های آموزشیشون کمک کنندست  تجربه آزمون بقیه رم از گوگل بخو ...

مرسی گلی ایشون رو میشناسم دیدم ویدیوهاشون رو🌹

ممنون از نظر زیبات😘

داداشمم ماه پیش ازمون داد بار دوم قبول شد ولی خیلیا اینجا گفتن چرا باید افسر بار اول قبول نکنه ولی ب ...

اول قبول نمیکنن

یکی بهم گفت انگار اجازشو ندارن

مگر اینکه پارتی بازی باشه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

معمولا اولین بار رد میکنن . برای افسرا مثل فحشه ک کسی رو بار اول قبول کنه 😂

بوش میاد زخم خورده ای😂💙

اول قبول نمیکنن یکی بهم گفت انگار اجازشو ندارن مگر اینکه پارتی بازی باشه

اهان که اینطور چه بد

مرسی از نظر با ارزشت✨✨

اهان که اینطور چه بد مرسی از نظر با ارزشت✨✨

زنده باشی

مرسی گلی ایشون رو میشناسم دیدم ویدیوهاشون رو🌹 ممنون از نظر زیبات😘

عزیزم منم ۴ آبان آیین نامه دارم استرس آیین نامه رو بیشتر از شهری دارم

نمونه سوالای گوگلو خوندی یا جای دیگه؟