2777
2789
عنوان

نی نی ها چند هفتگی توی شکم تکون میخورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 32 پست
الهی خداحفظش کنه. من اولین ازمایش بتا ک دادم بتام خیلی بالا بود مال شما هم اینطور بود؟؟ استرس گرفتم

من۲۰۰بود

بستگی ب هفتتون داره عزیزم هرچی بالاتر عددش بیشتر یااینکه احتمال دوقلو

مگ اینک نسبت ب هفته وتک قلویی زیالاترباشه ک باید دکترتون راهنماییتون کنه

Empty sky
حالا صبر کن ماه آخر یجوری تکون میخوره ک کل هیکلتو‌تکون میده نمیزاره بخوابی😄😄

انشالله همه نی نی ها سلامت باشن. ماه آخرو تحمل میکنیم دیگه. دنیا اومد میدمش دست باباش،🤭

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خدارو شکر فرز تر شدم،چشمم سبک شده،دیگه حس سنگینی قبل رو ندارم

اره سه ماه وسط میگن آدم حالش بهتر میشه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
انشالله همه نی نی ها سلامت باشن. ماه آخرو تحمل میکنیم دیگه. دنیا اومد میدمش دست باباش،🤭

انشاالله ب سلامتی بغلش بگیری 

میشه دعا کنی کرونای دخترم خوب بشه🥺🥺

پسرم عشقم دخترم دنيام 
من۲۰۰بود بستگی ب هفتتون داره عزیزم هرچی بالاتر عددش بیشتر یااینکه احتمال دوقلو مگ اینک نسبت ب هفته ...

من ۸برج پیش پریود شدم ۱۷این برج ازمایش دادم تقریبا امروز ۶ هفتع و ۲روزمه

این ازمایش مال ۹روز بعداز موعد پریودیم هست

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
انشاالله ب سلامتی بغلش بگیری  میشه دعا کنی کرونای دخترم خوب بشه🥺🥺

انشالله خوب میشه. بهش دمنوش سیب و دارچین بده. اگر سرفه داره کندر خوبه

من ۸برج پیش پریود شدم ۱۷این برج ازمایش دادم تقریبا امروز ۶ هفتع و ۲روزمه این ازمایش مال ۹روز بعداز ...

منکه اصلا تیتر بتا ندادم. از بس که الکی آدمو میندازه به شک. نرماله گلم حتما لقاحت زود گرفته

انشالله خوب میشه. بهش دمنوش سیب و دارچین بده. اگر سرفه داره کندر خوبه

آخه ۴ماهشه نمیدونم میتونم بهش بدم یا ن 

کندر رو چجوری بدم بخوره اون بخوره یا خودم ک شیر میدم بهش بخورم؟

پسرم عشقم دخترم دنيام 
منکه اصلا تیتر بتا ندادم. از بس که الکی آدمو میندازه به شک. نرماله گلم حتما لقاحت زود گرفته

یعنی ممکنه هفتم بیشتر باشه؟؟؟ 

ن گلم یا خارج رحمه یا دوقلو احتمالشم هس هیچی نباشه اخه بتا هر۴۸ساعتی دوبرابرمیشه نگران نباش چیز خاصی ...

خارج رحم😭😭😭