2777
2789
عنوان

دوستان عکس بی بی چک میشه ببینید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 43 پست
اين مال من دوتا زدم مثبت كم رنگ دوتا زدم منفي كمممم رنگ بتامممم ١٧بود ٤روزم مونده قاعدگي

بارداری بزار روز موعدت بزن

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو از

تعطیله یکشنبه میتونم برم

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️
اين مال من دوتا زدم مثبت كم رنگ دوتا زدم منفي كمممم رنگ بتامممم ١٧بود ٤روزم مونده قاعدگي

شمام اگه زیر سه دقیقه باشه بارداری گلم و مبارکه اما اگه خشک شده باشه و این هاله بیفته خیلی نمیشه روش نظر داد

شمام اگه زیر سه دقیقه باشه بارداری گلم و مبارکه اما اگه خشک شده باشه و این هاله بیفته خیلی نمیشه روش ...

نگاه زیر ده ثانیه حاله اش از این کم. رنگ تر بود تو عکس پیدا نبود 

نگاه زیر ده ثانیه حاله اش از این کم. رنگ تر بود تو عکس پیدا نبود 

خداکنم ک خودش باشه🤲❤️

دوستان اینم بی بی چک امشب