2777
2789
عنوان

درامد از خیاطی

6326 بازدید | 25 پست

سلام. کسی اینجا خیاط هست؟اگه خیاط هست یا جیزی میدونه میشه بگین ک باید از کجا شروع به درامد درواردن کرد من دبیرستانیم خیاطیم خوبه قبلا کلاسم رفتم رشتمم خیاطی. باید از کجا و چحوری لباسایی ک میدوزمو به فروش برسونم یا مشتری جرب کنم اگه. کسی هم سن من هس. و درامد داره خیاطی یا خودش خیاطه میشه بگه باید از کجا شروع کنم از اینستا فامیل یا کجا اکثرا میگن تولیدایا کار زیاد میکشن اما درامد کم  

جاهایی که تولیدی هست سر بزن و ازشون کار بگیر 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

من رشتم خیاطی البته تازه شروع کردم دهمم 

از اینستا نمیتونی شروع کنی؟ اونجا بنظرم خوب باشه خودم میخوام هروقت  بیشتر یاد گرفتم  پیج بزنم🥲

بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رشتم خیاطی البته تازه شروع کردم دهمم  از اینستا نمیتونی شروع کنی؟ اونجا بنظرم خوب باشه خودم ...

اینستا ک فعلا بالا نیماد الان  دوازدهم مدرسه ما همشون درامد دارن. خودشون گفتن ماهی پنج تا شیش تومن درامد دارن  پلی نمیدونم از کجا باید شروع کنم به کی بگم لباسمو کجا نبلیغ کنم

میگن درامدش کمه خیلییی هم مار میکشن

نه جاهایی هست که خوبه بهتر از بیکاریه

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
  اینستا ک فعلا بالا نیماد الان  دوازدهم مدرسه ما همشون درامد دارن. خودشون گفتن ماهی ...

آره فعلا که خرابه اینستا 🥲از خودشون نپرسیدی کجاها کار میکنن؟

بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .
  اینستا ک فعلا بالا نیماد الان  دوازدهم مدرسه ما همشون درامد دارن. خودشون گفتن ماهی ...

همین جا هم می تونی عکسکارات بذاری تازه تو گوگل هم می ره یا بذار کمدا بفروش مثل اینستا ولی برا خرید و فروشه

کار توی تولیدی بدرد نمی خوره چیز زیادی برات نمی مونه ولی اگه جا و چرخ داشته باشی و خودت کار بگیری و تحویل بدی  بیشتر برات می مونه البته این نیاز به این داره که روزانت ۱۰ ،۱۲ ساعت وقت بذاری و وقتی هم از جایی کار میاری باید در وقت معین بدوزی و تحویل بدی حتی اگه حال ندار باشی 

اگه فکر می کنی این قدر نمی تونی وقت بزاری و فقط وقت اضافه هات رو می خوای پر کنی و خیاطی رو خوب بلدی می تونی سفارشی بدوزی و از طریق همسایه ها و فامیل مشتری جمع کنی که البتع نیاز به روابط عمومی خوب و یکمی هم زبون هست البته سفارشی دوزی هم مشکلات خودش رو داره خدا نکنه یه مشتری بهانه گیر به پستت بخوره اشکت رو در میاره اما خوب حجم کارت نسبت به سری دوزی کمتر خودت ببین با کدوم روالی 

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺                        وزن اولیه ۷۷شروع ،۳۱ مرداد ۷۱.۸۵۰💜 ۶.۷وزن ۷۰.۶۵۰💚 ۶.۲۱وزن ۶۹.۳۰۰🌸۱۰.۴ ۶۸.۳۰۰، وزن نهایی ۵۵🥳🥳🥳🥳🥳🥳

اگه بچگانه بلدی ازون شروع کن.اول یکم پارچه جینگول بخر دوتا لباس بچگانه پسرانه و دخترانه بدوز با حداقل قیمت.

بزار تو دیوار کم کم مشتری هم جمع میشه

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
آره فعلا که خرابه اینستا 🥲از خودشون نپرسیدی کجاها کار میکنن؟

پرسیدم میگن ک از اینستا شروع کردن پیج زدن لباساشونو‌گزاشتن 

اما دوست اشنا داشتن ک براشون تبلیغ کردن ولی من کسیو ندارم تبلیغ کارمو‌بکنن 

کار خونگی بهتره تا تولیدی 

خواهر من اولش برای خانواده شوهر و ما میدوخت بعد ۱سال همسایه و فامیل و دوست آشنا اومدن که براشون بدوزه یه اتاقش مخصوص خیاطی کرده بود زنا ساعت ۱۱صبح تا ۵غروب بیان که شوهرش نیاد 

خوب بود مثلا ماهی ۶،۷تومن درآمد داشت 

عید و اینا ۱۰تا۱۵تومن...البته چشم هم ضعیف میشه

ولی بعد اینکه قرعه کشی گذاشت تو یکسال ۲۰۰میلیون جمع کرد

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤