2777
2789

بعد از اینکه ابرسان میزنم یکم پوستم تیره میشه، از چند نفر شنیدم که حتما باید بعد ابرسان مرطوب کننده زد که تیره نکنه

شما میزنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا ابرسان پوستم ویران کرد بعدشم مرطوب کننده زدم الان چن وقته نمیزنم فقط کرم روشن کننده وضد لک ومرطوب کننده پریم میزنم دانه ۲۴۰ تومنه کاسه اش کوچیکه اندازه یکماهه  پوستم خوب کرده توبه کردم نه ابرسان نه تونر ته هیچ چیز دیگه به جز این وضد افتاب نزنم

لدورا محصولاتش همه الکین فقط چون تبلیغات گسترده داره ازش می‌خرن اما بعدش همه ناراضین

بقزه مارک ها هم دیدم ناراضی یودن بابا همش شیمیایه من دیگه ابرسان وتونر هم مارک دیپ اسنس خریدم با فوم شستشو و سرم  ویتامین سی  یه همه هم هزینه کردم پوستم خراب شد ولی الان همون  کرم پریم میزنم هم ضد لکه هن روشن کنتده هم مرطوب همه کارم میکنه پوستمو خوب کرده 

هر دوتاش باید زد  البته بیشتر آبرسان های ایرانی توشون مرطوب کننده هم داره

مال من نیتروژناست، ایرانی نیست

باید مرطوب کننده بزنم بعدش حتما؟

چون مرطوب کننده میزنم احساس خفگی می‌کنم، دوست ندارم بزنم

مال من نیتروژناست، ایرانی نیست باید مرطوب کننده بزنم بعدش حتما؟ چون مرطوب کننده میزنم احساس خفگی م ...

نه بابا ديگه همون الرسان بسه

جوش ميزنيا

من مرطوب كننده نيتروژنا دارم و كرم دور چشم و شوينده صورتشو با كرم دستش حرف ندارن

رو هم رو هم نزن ماركاى مختلفو كلا

قد ١٦٤وزن ٦٨،٧٠٠ هدف:٥٥ شروع: ١٥/٢/٩٨ حال حاضر، ٥٩،٩٠٠
مال من نیتروژناست، ایرانی نیست باید مرطوب کننده بزنم بعدش حتما؟ چون مرطوب کننده میزنم احساس خفگی م ...

چینیه نیتروزینا خیلی از بلاگرا وهمینجا گفتن به درد نمیخوره نگیرین درکل میگم مثل من نشی خدای نکرده پوستت خراب شه چون من خیلی عصبی شدم پوستم خراب شد

منم نیتروژینا استفاده میکنم  هر دو رو میزنم چون شنیدم باید هردو رو زد مخصوصا پوست چرب و دهیدراته

این کاربری دست دو نفر است