2777
2789
عنوان

بچم خیلی بهم وابسته هست کمکم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 63 پست
پسرم منم پیش ۲ هست وخیلییی وابسته به من روز اول همراش رفتم تو کلاس نشستم میگفت نرو باش با مربی هم اص ...

مدیرشون همینه میگه،میگه بزارش و برو مشاوری که باهاش در ارتباطم میگه یه هفته دیگه هم صبر کن.

مگه چیه بیاد از شما دخترا خالت میکشن از بس می‌خندید آدم خجالت میکشه مخصوصاً تو کلاس ها پچ پچ خنده&nb ...

بیاد ما مشکلی نداریم 

ولی اختیار فکر خودمونو داریم که این آدم از روز اول تو ذهن ما به عنوان ناپخته و بچه جا افتاد هر چند هیچ وقت به روش نیوردیم چون مثل پسرایی که وسط کلاس تیکه میندازن به دخترا جوری که آب بشن نیستیم 

اول یه نگاه به کارنامه هم جنس خودت بنداز 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیرشون همینه میگه،میگه بزارش و برو مشاوری که باهاش در ارتباطم میگه یه هفته دیگه هم صبر کن.

میدونم چقدر استرس پسرتو داری ایشا... زودی مشکلت حل بشه ولی زمان میخاد 

پسرم منم زیاد حرف نمیزنه خجالت میکشه میگه بچه ها صدا مو میشنون بیستر با اشاره حرف میزنه🙄ولی میدونم کم کم خوب میشه

میخوام باشی باشم❤تا دم مرررگ
مشکل از مربیاشونه پسرم منم امسال پیش یک هست بردمش روز اول موند خودش روز دوم و سوم گریه میکرد اونا نم ...

مشکل منم مثل شماست پسر منم ارتباط برقرار نمیکنه ولی مربیاش خوبن و اجازه دادن پیشش بمونم الان تو حیاط هستم من و میبینه ولی گریه میکنه.پسرم خوندن و نوشتن بلده هر چیزی که یادش دادن بلد بوده ولی اونجا اصلا یه رنگامیزی ساده هم انجام نمیده.به نظرم پسرت ببر هر طوری شده

همینجا یه مامان گفت پسرش وابسته و خجالتی بوده میگه بردمش مهد روز اول بردنش کلاس گفتن خوراکیتو بخورو برو تا چن روز فقط خوراکی میخورده و میرفتن مامانه هم تو راه پله بوده روزای بعد مثلا میگفتن بعد خوراکی یه نقاشی ام بکش بعد برو میگه تو یه ماه پنج دیقه موندمون شد ۴۵ دیقه و من دیگه کلا تو کوچه بودم تو ماشین مینشستم و بچه بدون استرس از مامانش جدا شده. اونوقت اینا. با این روششون بچه ی مارو استرسی و متنفر کردن. من خودم درک میکنم کوچیک بودم روز اول رفتیم مدرسه میون اون همه بچه اصلا یه احساس ترس بزرگی داشتم همش گریه میکردم مامانمو میخواستم. بچهامون گناه دارن باید کم کم از خودمون جداشون کنیم

همه ی اینا رو امتحان کردن حتی نمتونم تو پیش دبستانی یه دستشویی برم از یه طرف دلم میگه بزارمش و برم ت ...

ببین بهتره با مشاور صحبت کنی و علمی بری جلو کودکی دوران حساسیه باید مواظب باشیم به روحشون صدمه نزنیم یهویی ول کنی بری به نظرم خوب نیست اولا زمان برای بچه ها کند میگذره دوما بعدش حتما بچت تپش قلب میگیره و گریه میکنه معلمم مطمنا مثل شما صبوری نمیکنه 

ببین مشاور چی میگه دونو عمل کن اگه گفت لازم بری بدون عذاب وجدان این کارو بکن

اگه روش بهتری گفت اونو اجام بده

منم پسرم ۵ سالشه اولش اصن نمیرف الان عاشقشه 

کلا سعی کردم با همه عشقی ک بهش دارم پسرم زیاد بم چسبیده و وابسته نباشه از بچه لوس و وابسته خوشم نمیومد 

مامان دوتا گل پسر ب نام کیان و کیارش  
برادرم ۱۹ سالشه از مهد کودک تا پیش دبستانی تا کلاس اول دنبال مامانم گریه میکرد بهش وابسته بود میترسی ...

بابات چون نمیموند کتکش زد؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

پسرم منم پیش ۲ هست وخیلییی وابسته به من روز اول همراش رفتم تو کلاس نشستم میگفت نرو باش با مربی هم اص ...

دعا کن منم همینطور بشه زهرا خیلی اعصابم خورده اونجا همش بغضم قورت میدم خدا خودش کمک کنه

اصلا این چیزا براش مهم نیست این کار وکردم هیچ فایده ای نداشت

باید از خونه شروع کنی، مثلا بذار پیش باباش برو خرید 

ببر شهر بازی امن و خودت گوشه بشین بگو من هستم بازی کن، ولی جلو دیدش نباش. تو جمع بچه ها بذار بازی کنه و ارتباط بگیره. 

مدرسه هم چند روز کنارش باش دیگه برو، ولی احساس میکنم حوصله ی پیش دبستانی رو نداره. 

خدا یا شکرت 🌹