2777
2789
عنوان

بچم خیلی بهم وابسته هست کمکم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 63 پست
ببین بهتره با مشاور صحبت کنی و علمی بری جلو کودکی دوران حساسیه باید مواظب باشیم به روحشون صدمه نزنیم ...

پسرم از شدت استرس صبح که میخوایم بریم همش حالت تهوع داره و اسید معده جمع میشه تو دهنش اونجا هم که میریم هی میگه دلم درد میکنه و میخوام بالا بیارم

من بچه اینا ندارم  جدیدا اطرافم پر شده آدم هایی با مشکل استارتر، که علت اصلیش هم خودشون هستن با ...

من دخترمو هرجایی نگهش دارن میزارم اما مادرشوهرم اینا نگهش نمیدارن بچه هم الان کنارشون واینمیسته  منم از وابستگیش میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از خونه شروع کنی، مثلا بذار پیش باباش برو خرید  ببر شهر بازی امن و خودت گوشه بشین بگو من ...

اصلا تو این چیزایی که میگه بهم وابسته نیست وقتی جایی مثل بازیخونه یا پیش دبستانی باشه اینطور میکنه

مشکل از مربیاشونه پسرم منم امسال پیش یک هست بردمش روز اول موند خودش روز دوم و سوم گریه میکرد اونا نم ...

الان که خوندم مشکلی از مربی ندیدم عزیزم، مربیان اکثرا مهربون هستن. واای پسر من که همش میگه خاله سمیه خیلی از من خوشش میاد. 😁

خدا یا شکرت 🌹
اصلا تو این چیزایی که میگه بهم وابسته نیست وقتی جایی مثل بازیخونه یا پیش دبستانی باشه اینطور میکنه

پارک و شهر بازی پس. 

حالا پسرای من مشکلی ندارن از این بابت ولی تو کلاس زیاد صحبت نمیکنن و آروم میشینن با اینکه همه چی بلدن. خونه از بس حرف میزنن و فعالیت دارن که حد نداره ولی تو مدرسه و کلاس نه. 

خدا یا شکرت 🌹
الان که خوندم مشکلی از مربی ندیدم عزیزم، مربیان اکثرا مهربون هستن. واای پس من که همش میگه خاله سمیه ...

مربی پسر من خیلی دوست داره همه چی رو نظم باشه همش میگه ساکت ،بشینین،چقدر سروصدا میکنیددر صورتیکه نظرمن اینه که مربی باید محیط برا بچه ها شاد کنه 

الان که خوندم مشکلی از مربی ندیدم عزیزم، مربیان اکثرا مهربون هستن. واای پسر من که همش میگه خاله سمیه ...

چرا اگه اصولی پیش میرفتن بچه های ما اینجوری نمیشدن لازم نیس از روز اول بچه سه چهار ساعت بمونه اونجا اگه از ده دیقه شروع میکردن واسه همچین بچهایی اینام خیالشون راحت میشد

مربی پسر من خیلی دوست داره همه چی رو نظم باشه همش میگه ساکت ،بشینین،چقدر سروصدا میکنیددر صورتیکه نظر ...

آره باید با خوش رویی قانون کلاس رو بگه. جاشو عوض کن پیش دیگه ای ببر 

خدا یا شکرت 🌹
الان  شما تو کلاس پیشش میشینی؟

دیگه اون پیش دبستانی نمیبرمش یه پیش دیگه بردم اونجام گریه میکرد با اینکه پیشش بودم و اصلا تو کلاس نرفتیم، مربیشون هم سرما خورده بود نیومده بود حالا از شنبه میخوام ببرمش ، همشم میگه اگه رفتیم باید فقط یذره بمونیم الان دیگه مشکلش وابستگی تنها نیس یه مشکل دیگه ام اضاف شد که یه وقت بیشتر از پنج دیقه نمونیم اونجا 😑

ببین پس یا زورش میاد صبح زود بیدار بشه یا از این مهد خوشش نمیاد. 

البته بگم پسرم سواستفاده گر هست .همیشه کارش باگریه پیش میبره .باید یکم بهش زمان بدم اگه اجازه بدن تا اخر ماه تو حیاط بمونم و بعد دیگه میرم