2777
2789
عنوان

ویروس جدید.میترسم

2032 بازدید | 47 پست

پسرم چند روز پیش از مدرسه ویروس اورد

تب بالا و سرفه و بی اشتهایی و گاهی بالا میاورد.

سه روز که گذشت بهتر شد.

حالا دخترم یک سالشه گرفته.تب داره...

خیلی نگرانم.کسی رو ندارم کمکم باشه.

پاشویه کردم.شیاف زدم.ولی تب داره.خیلی میترسم.با دوتا بچه مریض سه شبه نخابیدم.دعام کنید بخیر بگذره خواهرا

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب ولرم نمک سرکه  خیلی تب بره

چشم خواهر انجام میدم.

با عرق کاسنی و بید شستشو دادم الان

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حتما دکتر ببرشون  تا جای ممکن بیرون ماسک بزنین  ان شاالله زود سلامتیشونو بدست بیارن

پسرمو بردم متخصص.دارو داد ولی تب بالایی داشت.

بعد سه روز فروکش کرد.

ماسک همحا میزنیم حتی پسرم تو پیش دبستانی ک هیچ بچه ایی ماسک نداشت اون میزد

چون سنش کمه فقط مراقب تبش باش که بالا نره اگه تب سنج داری چک کن مدام دیگه نگران چیزی نباش خوب میشه

اره.خیلی نگرانم.

دارم.تبش سی و هفت ونیم زیر بغله.

نیم تاهم اضافه کنم میشه سی و هشت.

عزیزم نگران تباش ان شالله که بسلامتی میگذره.براش پارچه ی نخی باآب ولرم خیس کن بزارروپیشونی وزیربغلش .لباس رنگ روشن به تنش باشه رنگ قرنزنبلشه که تب روبدترمی کنه وداروی تب بربهش بده تادورش بگذره 

بعد من که همزمان پسر هفت ساله ام گرفته،خودم بدجور گرفتم،دختر دوماهم گرفته چی😢

مال شما هم همینجوری بود؟

اخه از پسرم پرسیدم میگه اصلن گلو درد.سردرد و گوش درد نداره.عطسه نداره.

میگ فقط خسته ام هیچ دردی نداره

پسرمو بردم متخصص.دارو داد ولی تب بالایی داشت. بعد سه روز فروکش کرد. ماسک همحا میزنیم حتی پسرم تو پ ...

ان شاالله خدا براتون حفظشون کنه  نگران نباش تحت نظر پزشک باشن ان شاالله زود خوب میشن

.

مال شما هم همینجوری بود؟ اخه از پسرم پرسیدم میگه اصلن گلو درد.سردرد و گوش درد نداره.عطسه نداره. می ...

دارم میمیرم.همه بدجور گرفتیم منم دست تنهام با نوزاد مریض

به امضام گیر دادن دیگه هیچی نذاشتم 😤
اره.خیلی نگرانم. دارم.تبش سی و هفت ونیم زیر بغله. نیم تاهم اضافه کنم میشه سی و هشت.

نگران نباش تبش زیاد بالا نیست فقط مراقب باش کنترلش کنی عزیزم 

مادر بودن واقعا کار هرکسی نیست💖😇

عزیزم نگران تباش ان شالله که بسلامتی میگذره.براش پارچه ی نخی باآب ولرم خیس کن بزارروپیشونی وزیربغلش ...

همه اینکارها رو کردم خواهرم.

خدا کنه زودتر بگذره.

اخه تازه سرماخورده بودن دو هفته پیش بدنش ضعیف شده.

از وقتی پسرم رفت پیش دبستانی شروع شد.مریضی هاشون