2777
2789
عنوان

ویروس جدید.میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 47 پست
یعنی ویروس گرفتی بعدش کرونا؟؟؟علاعم کرونا چی بود؟؟

علایم کرونا هم تقریبا همینا بودن ولی شدیدتر حالت تهوع طوری که من معذرت می‌خوام هم پنج دقیقه یه بار با شکم خالی بالا میاوردم طوری که خونم بالا میاوردم 

یا مثلاً دیروز که نزدیک بود بیهوش بشم بردنم بیمارستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر پاهاشم پیاز بزار  پسرمنم تب کرده

خدا کنه زودتر خوب بشن.

بچه مریض میشه اصلن حال ادم داغون میشه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
علایم کرونا هم تقریبا همینا بودن ولی شدیدتر حالت تهوع طوری که من معذرت می‌خوام هم پنج دقیقه یه بار ب ...

وای خدا الان بابای من جمعه هفته پیش حالت تهوع داست تا دیروز ک سر درد داست نمیدونم هنوز ناقله یا نه امشب جایی باهمیم

علایم کرونا هم تقریبا همینا بودن ولی شدیدتر حالت تهوع طوری که من معذرت می‌خوام هم پنج دقیقه یه بار ب ...

ما کرنا رو هم گرفتیم البته پارسال...اونم وحشتناک بود.

ی ماه کامل کشید تا رفت خوب بشیم.

لعنت ب هر چی ویروسه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خوبه .شربت پنج ماه خورد مریض نشد. چون اهن داره.اشتها اور بود.البته پسرم خیلی بدغذاست

من کیندر میدادم دیگه نیس الانم دکتر سانستول داده وای دیدم اسماویت کاملتره گرفتم داره تموم میشه الانم موندم ایمنیوس بگیرم یا سانستول پسر منم بد غذاس

وای خدا الان بابای من جمعه هفته پیش حالت تهوع داست تا دیروز ک سر درد داست نمیدونم هنوز ناقله یا نه ا ...

سرفه نمیکنه.یکی از علایمم بارزش سرفه و تبه

ما کرنا رو هم گرفتیم البته پارسال...اونم وحشتناک بود. ی ماه کامل کشید تا رفت خوب بشیم. لعنت ب هر چ ...

والا تا بچه بدبخت من ب دنیا اومد تمام ویروسهای جهان فعال شدن.الان ک یادم میاد بجه های برادرم ک کوچیک بودن کلا همه جا پلاس بودن خ ا رو شکر هیچی نمیشد

من کیندر میدادم دیگه نیس الانم دکتر سانستول داده وای دیدم اسماویت کاملتره گرفتم داره تموم میشه الانم ...

منم کوچیکتر بود کیندر میدادم 

من کیندر میدادم دیگه نیس الانم دکتر سانستول داده وای دیدم اسماویت کاملتره گرفتم داره تموم میشه الانم ...

من دخترم رو پیش چندتا متخصص مطرح بردم سانستول دادن هنشون نوع زینک دارش رو بگیر

والا تا بچه بدبخت من ب دنیا اومد تمام ویروسهای جهان فعال شدن.الان ک یادم میاد بجه های برادرم ک کوچیک ...

دقیقن همینطوره.

بچه های خواهرم مدام پارک و سفر و اینور اونور.

ب ما رسید گوشه نشینی و خونه نشینی و....

الانم خیلی جای نمیبرمشون بخاطر کرنا.خیلی کم.اونم با ماسک و ضوعفونی.از وفتی رفته پیش دبستانی نگرانم انواع ویروس میاره

دقیقن همینطوره. بچه های خواهرم مدام پارک و سفر و اینور اونور. ب ما رسید گوشه نشینی و خونه نشینی و. ...

به نظزم نفرستش نمی ارزه .دختر داداشم ننوشت خودش باهاش کار میکنه البته با معلمه هماهنگه