2777
2789
عنوان

تشریف بیارید میخوام نماز شب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 315 پست
خواهش میکنم منم بگو  اگه انشب نشد دفعه بعدی نماز شب خوندی بگو گلم خواعش میکنم

باشه ان شالله عزیزم

شما هم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کن

حاجتت روا به حق همین شب جمعه

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمم نجیبه

حاجتت روا عزیزم ممنون میشم شما هم برای من یه صلوات بفرستید حاجت روا بشم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

سلام عزیزم التناس دعااا

سلام عزیزم حاجتت روا لطفا شما هم برای من یه صلوات بفرستید حاجت روا بشم ممنونم گل

مریم فریبا محمد محمود مرضیه

باشه عزیزم لطفا شما هم برای حاجت روایی من دعا کنید حاجت روا باشید

یک نفر هست خیلی خیلی خیلی محتاجه به دعا.تو بدترین وضعیت.برای شفاش خواهش میکنم دعاش کن.ممنون

حتما گلم الهی خدا سلامتی بهش بده

لطفا شما هم برای من دعا کنید حاجت روا بشم ممنونم

ممنون عزیزم.حتما.اسمتون چیه؟اسم این مریض وجیهه علیرضاپوری

خدا سلامتی کامل رو بهشون برگردونه به حق همین شب جمعه

منو به اسم کاربریم دعا کنید ممنونم

عزیزم الهی که معجزه وار زندگیتون درست بشه اونجوری که دوست دارید. التماس دعا دارم گلم

ان شاءالله الهی آمین خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه منم رنگ خوشبختی ببینم خدایا...

قربونت برم عزیزم قربون دل پاکت برم 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
ان شاءالله الهی آمین خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه منم رنگ خوشبختی ببینم خدایا... قربونت برم عزیزم قر ...

عزیزمی زنده باشی گلم الهی به حق همین شب جمعه زندگیتون اونجور که دوست دارید بشه

جیبتون پر پووول دلتون شاد شاد الهی امین

🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺

قربونت برم عزیزم 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔