2777
2789
عنوان

تشریف بیارید میخوام نماز شب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 315 پست

قبول باشه برای من لطفاااااا خیلی دعا کن واقعاااا محتاجم الان اشکم داره درمیاد فائزه

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الهی که به سلامتی و با دل خوش بغلش کنی شما بارداری میشه برای حاجت رواییم دعا کنید؟ ممنون میشم

چشم عزیز دلم اگه لایق باشم حتما 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
حاجت رپا باشی گلم شماهم برای حاجت دل من دعا کن🌸

حاجتروای بخیر باشی انشاءالله

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

حاجتتون روا عزیزم شما و مادرتونم برای من دعا کنید لطفا ممنونم

براتون آیه الکرسی خوندم ان شاء الله مشکلتون حل میشه 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

براتون آیه الکرسی خوندم ان شاء الله مشکلتون حل میشه 

عزیزمی حاجتت روا الهی امین

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

حاجاتت روا. لطفا برای فرزانه و خانوادش و حاجتش دعاکن خیلی

حاجت فرزانه جان و خانوادش روا ان شالله

به امید خدا امشب

شما هم برای حاجت من دعا کنید ممنونم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

ممنون عزیزم محتاجم ب دعا سر نماز شبت برا ماهم دعا کن عزیزم تنت سالم🙏🤲😘🌈

دعات میکنم عزیزم شما هم برای من دعا کن