2777
2789
عنوان

تشریف بیارید میخوام نماز شب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 315 پست

خدا خیرت بده برا امضام و نیت تو دلم دعا کن مرسی

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده برا امضام و نیت تو دلم دعا کن مرسی

حاجتت رپا گلم شما هم برای حاجت روایی من ین صلوات مهمونم کن ممنونم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

ب اسم کاربریم بخون ک عشقم بیاد نامزد کنیم و بتونم درس بخونم دستو دلم نمیره توانشو ندارم 😔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ب اسم کاربریم بخون ک عشقم بیاد نامزد کنیم و بتونم درس بخونم دستو دلم نمیره توانشو ندارم 😔

سلام پناه خوبی؟؟برات صلوات فرستادم..میشه تو هم واسه رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستی؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

ان شالله بیاد خاستگاریت نامزد کنید ذهنت اروم بشه به درست برسی الهی امین

شنا هم دوست داشتی دعام کن ممنون میشم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

حاجتتون روا  عذرا. علی وفاطمه  محمد جواد محمود 🙏❣️

حاجت همگی روا ان شالله لطفا شما هم منو دعا کنید ممنونم

عزیزم الهی یه ازدواج خیلی خوب نصیبت بشه طرف به دلت بشینه ان شالله خوشبخترین بشی باهاش. شنا هم برای ...

ممنون از دعای قشنگت عزیز دل ایشالا هر چی خیره نصیبت بشه هر چی آرزوی قشنگ داری و به صلاحته نصیبت بشه آمین

ممنون از دعای قشنگت عزیز دل ایشالا هر چی خیره نصیبت بشه هر چی آرزوی قشنگ داری و به صلاحته نصیبت بشه ...

عزیزم دعا کن حاجتم با حکمت خدا یکی باشه ممنونم ازت گلم حاجت روا باشی