تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله همسرم و اون یکی خواستگارم و پسر داییم زنایی گیرشون بیاد هزار بار از من زشت تر و بیسواد و بیکار تر و بداخلاق تر و قد کوتاهتر و انشالله تا اخر عمرشون حسرت منو بخورن و انشالله من همین امسال همسری نصیبم شه که عاشق و دیوونم باشه و همه جوره بخوادتم و معتاد و مریض نباشه و شغل دولتی و حقوق بالا و خونه و ماشین عالی از خودش داشته باشه و هیچ وقت طلاقم نده و بهم خیانت نکنه اصلا و ابدا 😭 و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏 دو ،سه تا پسر و یه دختر😓😔🙏😭💔
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله مهریه و حق و حقوقمو تمام و کمال بتونم از همسرم بگیرم😭💔🙏😔 و انشالله همسرم خیر نبینه بابت بدیای که در حقم کرد و دلش بشکنه به بدترین شکل ممکن 🤲🤲💔😭
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
تو رو خدا دعا کن من و خواهرا و برادارم ثاحب بهترین شغلای دولتی با حقوقای خوووب و بهترین همسران و بهترین اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭 چند تا پسر و یه دختر 😭🙏🙏