2777
2789
عنوان

تشریف بیارید میخوام نماز شب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 315 پست

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله همسرم و اون یکی خواستگارم و پسر داییم زنایی گیرشون بیاد هزار بار از من زشت تر و بیسواد و بیکار تر و بداخلاق تر و قد کوتاهتر و انشالله تا اخر عمرشون حسرت منو بخورن و انشالله من همین امسال همسری نصیبم شه که عاشق و دیوونم باشه و همه جوره بخوادتم و معتاد و مریض نباشه و شغل دولتی و حقوق بالا و خونه و ماشین عالی از خودش داشته باشه و هیچ وقت طلاقم نده و بهم خیانت نکنه اصلا و ابدا 😭 و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏 دو ،سه تا پسر و یه دختر😓😔🙏😭💔

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه دعام کنی باردار باشم؟🥺الهام

الهی امین عزیزم ان شالله باردار باشی یه فرزند سالم و‌صالح التماس دعا

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله مهریه و حق و حقوقمو تمام و کمال بتونم از همسرم بگیرم😭💔🙏😔 و انشالله همسرم خیر نبینه بابت بدیای که در حقم کرد و دلش بشکنه به بدترین شکل ممکن 🤲🤲💔😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
قبول باشه برای سلامتی و آرامش لیانا،ممنون میشم با دل پاکت دعاش کنی 

حتکا عزیزم ممنون مسشم شماهم منو دعا کنید حاجت روا بشم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

تو رو خدا دعا کن من و خواهرا و برادارم ثاحب بهترین شغلای دولتی با حقوقای خوووب و بهترین همسران و بهترین اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭 چند تا پسر و یه دختر 😭🙏🙏

تو رو خدا دعا کن من و خواهرا و برادارم ثاحب بهترین شغلای دولتی با حقوقای خوووب و بهترین همسران و بهت ...

صاحب

الهی امین عزیزم ان شالله باردار باشی یه فرزند سالم و‌صالح التماس دعا

ان شاالله♥️ممنون عزیزم خیر ببینی♥️

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

مرسی مهربونننن 🤩اسم کاربریم و امیر 

منم برات حمد میخونم 🧡

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
لطفاً برای من بخون دعا کن خیلی احتیاج دارم دعا کن بچه م سالم بیاد بغلم من از اول بارداری استرس داشتم ...

عزیزم الهی که سالم بیاد بغلت هر دو سلامت باشید 

شما بارداری میشه برای حاجت رواییم دعا کنی؟ میشه به فندق تو دلیت بگی دعام کنه؟ ممنونم ازت

عزیزم الهی که سالم بیاد بغلت هر دو سلامت باشید  شما بارداری میشه برای حاجت رواییم دعا کنی؟ میش ...

حتما عزیزم ..ان شالله مشکل ت حل بشه 

شما دعا کن یه دور بند ناف دور گردنشع این ۷هفته ب خیز بگذره من بعد چند سال انتظار باردار شدم دعا کنید ب آرامشم برسم با شوهرم قهرم دعوا شدید داشتم باهاش 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔