الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله امسال یا نهایتا سال بعد دبیری جغرافیا قبول شم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شم 🥺😭😭😭🙏 تو رو خدا خیلی دعام کن هیچ وقت محتاج هیچ کس نشم و انشالله خیییییلیییی پیشرفت کنم از همه لحاظ، و انشالله جراحی فک و چند تا عمل زیبایی با پول خودم کنم و از همه زیباتر شم😔🙏😓
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
خواهر گلم الهی به زودی خوشبخترین عروس بشی و اگه دنبال کاری بهترین شغل نصییبت بشه ممنون میشم شما هم ب ...
خیلی ممنونم از دعای خیرت گلم
الهی که بحق این دل شکسته ام خدا قلبتو به
بهترین نحو ممکن شاد کنه عزیزم ❤
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕