2777
2789
عنوان

تشریف بیارید میخوام نماز شب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 315 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که حاجت روا باشید  هم نام دختر امام حسین علیه السلام التماس دعا

حاجتت روا گلم شماهم منو دعا کن امام حسینو به فرزندانس قسم بده ممنونم ازت

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

تمنا میکنم سر نماز منم( نسیم سادات)

یاد کن بزرگوار ۱۵ ساله دارم خدا رو صدا میزنم تا حاجتم رو بده دیگه امسال عجیب کم آوردم خسته شدم دعام کن پروردگار گوشه چشمی از فضلش به من نگاهی کنه باخیر و بزودی حاجت روا بشم. اسی

الهی هرآنچه از خیر و سعادت در این دنیاست روزی خودت و زندگیت بشه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
حاجتت روا گلم شماهم منو دعا کن امام حسینو به فرزندانس قسم بده ممنونم ازت

ان شاءالله که همگی حاجت روا باشیم 

حتما به یاد شما خواهم بود ان شاءالله کسی دست خالی از آستان این بزرگواران برنگرده 🤲

تمنا میکنم سر نماز منم( نسیم سادات)  یاد کن بزرگوار ۱۵ ساله دارم خدا رو صدا میزنم تا حاجتم رو ...

ممنون خواهر گلم الهی که حاجت روا بشی به خیر و خوبی

شماهم براژ من دعا کن حاجت روا بشم ممنونم ازت

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

خودم الهام  و همسرم که فوت شده سید رضا  ممنونم عزیزم

هدا رحمتشون کنه حتما گلم

شما هم منو دعا کن

حاجتت روا عزیزم شما هم منو دعا کن حاجت روا بشم ممنونم

دعاکن به اون آقای تودلم‌برسم،چشم

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
برای سلامتی اقا و وتعجیلشون،،، برای نیت مرحومه مادرم شهلا نوراللهی

خدا رحکت کنه گلم شما هم منو دعا کن حاجت روا بشم الهی