2777
2789
عنوان

تشریف بیارید میخوام نماز شب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 315 پست
برای من دعا کن کار ازدواجم جور بشه هر روز جلو دم در خونمون دعا و جادو میارن 

عزیزم الهی که به بهترین شکل کار ازدواجتون جور بشه شماهم برلی من دعا کنید حاحت روا بشم ممنونم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعظم تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
قبول باشه عزیزم ان شاءالله حاجت روا بشی 🌸 التماس دعا 

العی امین مهربونم شما هم برای من دعا کنید ممنونم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

براي اروم شدن دلم دعا كن تورو خدا خيلي محتاجم به دعا😔اين روزا خيلي به هم ريختم

الهی ارامش به قلب مهربونت برگرده همه چیز درست میشه امیدت فقط به خدا لطفا شماهم برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم🌸

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله امسال یا نهایتا سال بعد دبیری جغرافیا قبول شم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شم 🥺😭😭😭🙏 تو رو خدا خیلی دعام کن هیچ وقت محتاج هیچ کس نشم و انشالله خیییییلیییی پیشرفت کنم از همه لحاظ، و انشالله جراحی فک و چند تا عمل زیبایی با پول خودم کنم و از همه زیباتر شم😔🙏😓

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
خواهر گلم الهی به زودی خوشبخترین عروس بشی و اگه دنبال کاری بهترین شغل نصییبت بشه ممنون میشم شما هم ب ...

خیلی ممنونم از دعای خیرت گلم 

الهی که بحق این دل شکسته ام خدا قلبتو به 

بهترین نحو ممکن شاد کنه عزیزم ❤

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
فاطمه هستم عزیزم دعا کن یه ازدواج خیلی خوب که طرف به دلم بشینه داشته باشم دارم دیوونه میشم 😔

عزیزم الهی یه ازدواج خیلی خوب نصیبت بشه طرف به دلت بشینه

ان شالله خوشبخترین بشی باهاش. شنا هم برای من دعا کنید حاجت روا بشم حتی با ذکر یک صلوات ممنونم

واسه حاجت من...ممنونم  اسم کاربریم

حاجتت روا گلم شما هم برای من دعا کن ممنونم دعا کن حاجت روا بشم