2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دخترم در هشت سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2566 بازدید | 116 پست
دخترمنم، 11سالشه هفته پیش پریودشده انقدرناراحت هست همش توخودشه هیچی نمیخوره انقدرلاغرشدهخودمم خیلی ن ...

عزیزم ربطی نداره دخترخاله من ۱۲ سالگی پریود شد و الان که ۱۹ سالشه تا همین پارسال چند سانت رشد داشت قدش ! الآنم ۱۷۰ قدش و رشد بدن و قد کامل کامل بود 

سلام ممنون بابت راهنماییتون . شما با انجام این کار نهایتا قدتون چقدر شد؟ و اینکه از چه سنی بلوغ شروع ...

دخترم از ۸و نیم شروع شد ،البته دختر من کلا درشت و تپل بود ،ولی خوب خداروشکر خوب کنترل شد ،البته من جلوگیر و امپول هورمونی تزریق نکردم به صورت طبیعی کارامو پیش بردم الانم خداروشکر قدش خوبه از من بلتدتره پریودم شده ۱۴ سالشه،الان۱۶۸ ه

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید چندماه بعد قطع امپول پریود شدن دخترم تا بهمن امسال میخواد امپول بزنه بعد قطع هم نیازه تحت نظر ...

۱۴ ماه بعد قطع آمپول

نه دکتر کار خاصی نمیکنه فقط ی چکاب ک کمبود چیزی نداشته باشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دخترم از ۸و نیم شروع شد ،البته دختر من کلا درشت و تپل بود ،ولی خوب خداروشکر خوب کنترل شد ،البته من ج ...

با چه قدی پریود شد؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببین حتی بعد از اونم با بارفیکس و ورزش های انعطافی میشه قدت بلند شه ، مگر اینکه یکی ژنتیکی قد کوتاه ...

خب این همونه دیگه!😅

تا ۲۰ سالگی هیچ کسی قدش رشد نمیکنه..شما وقتی صفحه رشدی بسته میشه

همون میزان رشد ژنتیکت هست

با هیچی هم تغییر نمیکنه

💕

همش رو داره تقریبا ولی رنگش زرد نشده

اینا علائم غلبه صفرا هست

بهش چیزای که طبعش سرده بده

تو درمانهای طب اسلامی که مطالعه کردم درمان بلوغ زودرس دارو دارن 

دوس داشتی تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن چون ۸ سال واقعا زوده

کسی که جثه بزرگ داشته و مثلا خیلی زود بلوغ رسیده ۹ سال بوده ولی ۸ سال تاحالا نشنیدم

دخترم از ۸و نیم شروع شد ،البته دختر من کلا درشت و تپل بود ،ولی خوب خداروشکر خوب کنترل شد ،البته من ج ...

میگن ۸ به بعد زودرس نیس اما خب من به پیشنهاد شما دیشب امگا پلاس یوروویتال و به پیشنهاد مامان مهرسا استئوکر خریدم انشاالله دختر منم رشد طبیعی خودشو داشته باشه