2777
2789
عنوان

یه سوال ذهنمو واقعا مشغول کرده

150 بازدید | 21 پست

به نظرتون چرا پسرا بعضیاشون اینجورین

نمیدونم واسه شماهم پیش اومده یا نه

اما من تا حالا دوبار از دو شخص متفاوت این رو دیدم

اینکه با پسری در ارتباط بودیم خیلی طول نکشیده بود اما همه چیز عادی و خوب داشت پیش میرفت نه بحثی نه چیزی همه چیز خوب بعد یهو بدون هیچ حرفی و خداحافظی و چیزی ول میکنن میرن ینی دیگه پیام نمیدن خبری ازشون نمیشه

به نظرتون دلیلش چیه?

اگه خوشش نیومده نپسنیده یا هرچی چرا نمیاد درست بیان کنه همینارو?چرا آدمو بلاتکلیف میذارن

تازه در ظاهر خیلیم مودب و آدم حسابی به نظر میان

و هر دو موردی که میگم سنشون هم کم نبود بالای سی بودن

درخواست دوستی قبول نمیکنم...مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیییقا برا منم یکبار پیش اومد با همین مشخصات شخصیت و سن ،اصلا بیخود و بی جهت جواب نمیداد حتی بلاکم نکرد فقط رفت ، البته اول کمرنگو کمرنگ شد به مدت مثلا یه هفته بعدم رفت من پیام دادم که نمیخواستی ادامه بدی حداقل بهم میگفتی و خدانگدار برای همیشه ، خوند اونم جواب نداد 😐 برا شیش سال پیشه این ماجرا 

من دقیقا قضیه رو نمیدونم ولی بر اساس چیزایی که نوشتی میگم

اینکه یه ادم رفتار خوبی داره دلیل بر خوشش اومدن نیست طرف ادم محترمیه فقط 

و خب با خودت صادق باش اگه این مورد داره تکرار میشه به جای تحلیل کردن رفتار طرف مقابل رفتار خودت رو تحلیل کن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
همچین موردی  از اول هم خوشش نیومده  فقط دلش نیومده همون اول بگه نمیخوام باهات صحبت کنم&nbs ...

پیشنهاد آشنایی از طرف خودشون بوده...منو هم از قبل میشناختن ینی از فاصله دور هم نبوده

دقیییقا برا منم یکبار پیش اومد با همین مشخصات شخصیت و سن ،اصلا بیخود و بی جهت جواب نمیداد حتی بلاکم ...

دقیقا واسه منم همین مورد پیش اومد ینی اول سرد شد تا اینکه دیگه چیزی نگفت...البته منم دیگه نپرسیدم که چرا اینجوری کردی ولی پیش خودم عجیبه

مگه رابطه جنسی برقرار کنی میرن ؟ برعکس به نظرم به طمع اونم شده میمونن

تا قبل از ایجاد عشق و تعهد اگر برقرار بشه، چون که روابط جنسی اولیه معمولا به دلیل مکان و تجربه نداشتن و غیره کیفیت زیادی نداره، خیلی سرد و ناامید میشن و فکر میکنن روابط جنسی بعدی هم در همین حد کیفیتش پایینه

پس اول باید عشق و تعهد ایجاد بشه

من دقیقا قضیه رو نمیدونم ولی بر اساس چیزایی که نوشتی میگم اینکه یه ادم رفتار خوبی داره دلیل بر خوشش ...

باور کن اصلا نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی رفتارم اصلا ید نبود نه زیاد آویزون بودم نه گیر میدادم خیلی خوب و عادی بودم...مسئله ی اصلیم اینه که چرا یهو میرن و چیزی نمیگن...بچه که نیستن