2777
2789
عنوان

بیمارستان برای زایمان درتهران

196 بازدید | 28 پست

مامانای عزیز هرکس تو هر بیمارستانی خاطره خوبی براش مونده از زایمانش میشه اسم بیمارستانو بگین 

اگر دکتر خودتون بوده بگین اگرم رفتید اون بیمارستان پزشکای اونجا زایمانو انجام دادنم بگین ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال بیمارستان محب کوثر زایمان طبیعی داشتم ، یه بیمارستان آروم و با اتاقای خصوصی که هم درداتو اون جا میکشی هم زایمانتم همون جا انجام میشه ، پرسنلشم که مهربون و خوش اخلاق بودن ، فقط من درخواست اپیدورال و اینا داشتم که میگفتن دکتر بیهوشی نداریم الان با وجود اینکه قبلا گفتن ۲۴ ساعته داریم 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
طبیعی زایمان کردین یا سزارین  تحت نظر همین پزشک بودین از اول بارداریتون؟

سزارین ..ن عزیزم تحت نظر یه پزشک دیگ بودم منتها بخاطر کرونا از ترسشون فرار کردن 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من پارسال بیمارستان محب کوثر زایمان طبیعی داشتم ، یه بیمارستان آروم و با اتاقای خصوصی که هم درداتو ا ...

پزشکی دوران بارداری تحت نظرش بودی زایمانو انجام داد یانه 

هزینه تون چقدر شد 

هزینه اپیدورال چقدر بود

سزارین ..ن عزیزم تحت نظر یه پزشک دیگ بودم منتها بخاطر کرونا از ترسشون فرار کردن 

استرس نگرفتت که اون پزشک بالاسرت نیست 

من دکتر خودم تحت هیچ بیمه ای نیست میخوام برای زایمان برم بیمارستان پزشک خودشون که بابیمه طرف قرارداده زایمانو انجام بدم به نظرتون کارم درسته؟

طبیعی هستم زایمان دومم هست 

دفعه قبل با پزشک خودم زایمانو انجام دادم ولی الان هزینه ها بالاست شاید نتونم اون موقع پولو جور کنم تا بعد از بیمه بگیرم 

گیر کردم عجیب😢

پزشکی دوران بارداری تحت نظرش بودی زایمانو انجام داد یانه  هزینه تون چقدر شد  هزینه اپیدو ...

بله با پزشک خودم بودم بهم نامه داده بود  بهش زنگ زدن و یه ساعت قبل زایمان خودشو رسوند بیمارستان ، الانم باز پیش همون دکترم یه ماه دیگه زایمان دارم 🥴🥴 ولی این بار گفتم سزارین میخوام 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
استرس نگرفتت که اون پزشک بالاسرت نیست  من دکتر خودم تحت هیچ بیمه ای نیست میخوام برای زایمان بر ...

یکی از بهترین دکترهای این منطقه بودن و شناخت کافی داشتم و اینکه ماه های اول بارداریم برای مشاوره گرفتن نوع زایمان پیش چندین دکتر رفتم و یکیشون همین خانوم بودن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
بله با پزشک خودم بودم بهم نامه داده بود  بهش زنگ زدن و یه ساعت قبل زایمان خودشو رسوند بیمارستان ...

عزیزم ان شاءالله به سلامتی فارغ بشی 

اسم پزشکتون ؟بعد میدونید با بیمه طرف قرارداد هستن یانه؟

عزیزم ان شاءالله به سلامتی فارغ بشی  اسم پزشکتون ؟بعد میدونید با بیمه طرف قرارداد هستن یانه؟

ممنونم عزیزم ، دکتر رویا تقی پور انوری هستن ، من بیمه ایرانم با بیمه ایران طرف قراردادن 

استرس نگرفتت که اون پزشک بالاسرت نیست  من دکتر خودم تحت هیچ بیمه ای نیست میخوام برای زایمان بر ...

عزیزم کارت درسته منم باید دو ونیم اضافه بدم به پزشکم اگه بیمه سز اختیاری رو قبول کنه همه ی پولو پرداخت نکنیم اگر نه که آزاد پرداخت میکنیم بعدا بهمون میدن