2777
2789
از همین عذاب میکشم که وقتی یک بار زندگی میکنم چرا باید سرنوشتم اینجوری باشه.هرروز با آدمی زندگی کنم ...

من ک بدترم.چون خاعنه رابطه ندلریم مث مجردا با بچه ام زندگی میکنم .متاهل محرد.من چی بگم.همه چیو کور کردم ک فقط چون مادر بمونم

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چیش ناراضی بودی

خیلی دعوا میکردیم سر کوچولو ترین چیزا

اما یکم رو خودم کار کردم دیدم قطعا منم مقصرم

آرامش خودمو زنانگیمو حفظ کردم بیشتر کوتاه اومدم

دیدم واقعا همچی قشنگ شد

من خیلی حساس بودم

شوهرمم کم کم خیلی بهتر شد و دیگه دعوامون به حداقل رسید

احترام بیشتر شد عشق بیشتر شد

گاهی باید رو رفتار خودمون هم کار کنیم

با مشاوره درست نمیشه ؟

دلم قبولش دیگ نمیکنه ۱۴سال میبخشمش همه مدله دیه نمیتونم میخام ببخشم نمیدونم دیه نمیتونم.کلا زده شدم از نر جماعت.باهر بهونه ای تنها بودتی میزنم زیر گریع یکم خالی میشم وگرنه میزنه دیسک کمرم و بدنم

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
خیلی دعوا میکردیم سر کوچولو ترین چیزااما یکم رو خودم کار کردم دیدم قطعا منم مقصرمآرامش خودمو زنانگیم ...

من مشکلم قدشه😞میدونم الان میگی مگه روز اول ندیدیش که انتخابش کردی بخدا من صدبار جوابش کردم خودش ول کن نبود .حالا هرکاری میکنم قدش و نمیتونم هضم کنم هم قدیم تقریبا دیگه هیچ وقت نمیتونم کفش پاشنه دار بپوشم کفشم ی خورده پاشنه داشته باشه بلندتر نشون میدم .نمیدونم با این حس چیکار کنم

من مشکلم قدشه😞میدونم الان میگی مگه روز اول ندیدیش که انتخابش کردی بخدا من صدبار جوابش کردم خودش ول ...

ای جانم عزیزم اشکالی نداره

حق داری کاملا

خودتو اذیت نکن

کم کم برات بی اهمیت میشه

ببین بشین از فردا نکات منفی شوهرت رو بنویس

مثبت هارو هم بنویس

بعدش خودت میفهمی چقدر الکی ناراحت بودی

کم کم میفهمی اهمیت چندانی نداره

چقدر مردای قشنگ و قد بلند خیانت میکنن و شوهر شما عاشق شماست

کم کم اینارو درک میکنی

فقط کافیه بنویسی

من مشکلم قدشه😞میدونم الان میگی مگه روز اول ندیدیش که انتخابش کردی بخدا من صدبار جوابش کردم خودش ول ...

من مجردم ولی به نظرم برای این مساله زندگی و به خودت زهر نکن درگیر این چهارچوب هایی هم که جامعه ایجاد کرده نباش مثلا شما بلندتر باشی واقعا چه ایرادی داره؟کلی زوج سلبریتی هستن که خانوم خیلی بلندتره اینا چیزاییه که واقعا اهمیت چندانی ندارند

ای جانم عزیزم اشکالی ندارهحق داری کاملاخودتو اذیت نکنکم کم برات بی اهمیت میشهببین بشین از فردا نکات ...

هر روز افسوس میخورم .هرچی ازدواج میکنه فوری میگن پسره عجب خوش قیافس حس میکنم منظورشون منم که شوهر آنچنانی نکردم .میرم بیرون حس میکنم همه دارن به ما نگا میکنن میگن ک چقدر به هم نمیام.خیلی حالم بده پشیمونم

من مجردم ولی به نظرم برای این مساله زندگی و به خودت زهر نکن درگیر این چهارچوب هایی هم که جامعه ایجاد ...

نمیدونم اینستا هم شده قد همش .مرد باید قد بلند باشه .ملاک شده قد .هرچی میگم اینستا نرم نگا نکنم باز فایده ندارع

ببین حتی عشق هم ممکنه از بین بره پس فکر نکن اونا که عاشقن تاابد همینجوری می مونن کلا روابط زن و مرد اکثرا تهش ناامیدیه چه پارتنر چه شوهر همشون مثل همن،یه کرمی درون آقایون وجود داره که تمایل به دروغ و پنهانکاری دارن استثنا هم ندارن

نمیدونم اینستا هم شده قد همش .مرد باید قد بلند باشه .ملاک شده قد .هرچی میگم اینستا نرم نگا نکنم باز ...

عزیرم اینستا قشنگ اینجوریه که هر کس ماشین فلان و خونه اینجوری و قیافه اینجوری نداشت بدبخته باید بره بمیره دور از جون

همش تو ذهن همه رفته لب باید اینجوری باشه مو باید اونجوری باشه بینی یذره قوز داشته باشه اه اه چقد زشته قد از ۱۸۰ بیاد بشه ۱۷۹ وااااای بدبختیهه

تو دنیای واقعی این خبرا نیست خیلی چیزای مهمتری هست خداروشکر همسرت مشکل جدی نداره

عزیرم اینستا قشنگ اینجوریه که هر کس ماشین فلان و خونه اینجوری و قیافه اینجوری نداشت بدبخته باید بره ...

متاسفانه مدیا حس ناکافی بودن به آدم میده .ولی چه میشه کرد عمیقاً برا این موضوع قد ناراحتم هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد فقط غصه میخورم

چقدر بد .مجردی از همش بهتره

آره متاهلی دیگه آدم مجبور کوتاه بیاد بخاطر زندگیش،مجردی حداقل پارتنرت بد باشه میندازیش تو سطل آشغال میره اما شوهر رو نمیشه شب گذاشت دم در مجبورش تحملش کنی

آره متاهلی دیگه آدم مجبور کوتاه بیاد بخاطر زندگیش،مجردی حداقل پارتنرت بد باشه میندازیش تو سطل آشغال ...

ی دوستی داشتم میگفت ازدواج نکن حداقل پارتنر داشته باشی دعوا کنی .خوشت نیاد بلاک و خلاص ولی شوهر چی دعوا کردی باید غذاهم براش درست کنی .ولی من گوش ندادم