2777
2789
عنوان

بیمارستان برای زایمان درتهران

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 28 پست
ممنونم عزیزم ، دکتر رویا تقی پور انوری هستن ، من بیمه ایرانم با بیمه ایران طرف قراردادن 

منم بیمه  ایرانم، پزشکتونم طرف قرار دادن ؟

میشه اگر رفتی پیششون بپرسی اگر‌کسی ماه اخر بیاد پیششون زایمانو براش انجام میدن ؟

من هشت ماهمه استرس گرفتم 

عزیزم کارت درسته منم باید دو ونیم اضافه بدم به پزشکم اگه بیمه سز اختیاری رو قبول کنه همه ی پولو پردا ...

نمیدونم دو دلم هم میخوام با پزشک خودم باشم 

همین که ده دوازده جور کردن الان برامون مقدور نیست یکم 

میخوام برم یه بیمارستانی که پول ندم بیام بیرون خوبم باشه😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دو دلم هم میخوام با پزشک خودم باشم  همین که ده دوازده جور کردن الان برامون مقدور نیست ...

بیمه تون چیه ؟؟

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
نمیدونم دو دلم هم میخوام با پزشک خودم باشم  همین که ده دوازده جور کردن الان برامون مقدور نیست ...

هزینه ها بالاست متاسفانه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
واقعا هم بالاست😅 اخه موقع زایمان فقط خرج بیمارستان نیست هزارتا ادم خرج داره

دقیقا 

منم بیمه  ایرانم، پزشکتونم طرف قرار دادن ؟ میشه اگر رفتی پیششون بپرسی اگر‌کسی ماه اخر بیاد پیش ...

من پزشکم طرف قرار داد با بیمه ایران نیست یعنی مطب که میرم ویزیت اینا رو آزاد پرداخت میکنم 

من پزشکم طرف قرار داد با بیمه ایران نیست یعنی مطب که میرم ویزیت اینا رو آزاد پرداخت میکنم 

برای عملم طرف قرارداد نیست 

من دکترم کلا نیست دنبالم دکتر خوبیم که برای زایمان طرف قرارداد باشه

برای عملم طرف قرارداد نیست  من دکترم کلا نیست دنبالم دکتر خوبیم که برای زایمان طرف قرارداد باش ...

دکترم به من گفت اگه بیمه تون سزارین اختیاری قبول کنه و پول پرداخت نکنین باید جدا به من دو نیم بدین چون بیمه دیر پولمونو میده ولی اگه آزاد پرداخت کنین چیزی نمیخوام دیگه نمیدونم این میشه طرف قرارداد برای عمل یا نه ؟ ولی من پارسال زایمان طبیعی بودم فقط پول اتاق خصوصی و ساک نوزاد رو دادیم دیگه بقیه رو بیمه پرداخت کرد 

برای عملم طرف قرارداد نیست  من دکترم کلا نیست دنبالم دکتر خوبیم که برای زایمان طرف قرارداد باش ...

یعنی پول بیمارستان رو بیمه میده ولی شما باید خودتون پول پزشک رو پرداخت کنین ؟؟هزینه ش چقد میشه ؟

یعنی پول بیمارستان رو بیمه میده ولی شما باید خودتون پول پزشک رو پرداخت کنین ؟؟هزینه ش چقد میشه ؟

نه وقتی پزشک طرف قرارداد نباشه کلا پولو باید واریز کنیم بعدش بریم از بیمه بگیریم من دکترم سر دخترم اینطوری شد 

نه وقتی پزشک طرف قرارداد نباشه کلا پولو باید واریز کنیم بعدش بریم از بیمه بگیریم من دکترم سر دخترم ا ...

آهان مرسی 🌹🌹