2777
2789
عنوان

پی آر پی صورت کسی هست انجام داده باشه🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 521894 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم گودی دارم زیر چشم آیا پی ار پی اثر دارد ؟

خیلی ولی کوتاه مدت مثلا یکی دوماه

من خودم اینسری میرم میکرونیدل برای جای جوش بعدم فیلر زیر چشم میزنم چون از درمان موقت خسته شدم پول الکی دادنه

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
چرا چند جلسه انجام دادی؟به من که گفت الان که برات انجام دادم برو سال بعد بیا دوباره انجام بدم گفت سا ...

بستگی ب نوع پوستت داره اثر گذاریش احتمالا پوستتون خوبه ک گفته سالی یبار

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️

چند نفر اینجا گفتن که تزریق پی آر پی برای صورت و دور چشم تأثیر خوبی داره، منم میخواستم برم سرچ کردم که ببینم مراحلش چجوریه. اطلاعات پراکنده زیاد بود، ولی یه ویدیو پیدا کردم که تنها منبع دقیق بود و یه خانم دکتری مرحله‌ به‌ مرحله برای خودش تزریق کرد! دیگه دیدم رو خودش انجام داده فهمیدم بی خطره . اگه خواستید ببینید، می‌تونید توی سرچ فیلم تزریق پی آر پی صورت و دور چشم دنبالش بگردید

منم انجام دادم فوق العاده جواب میده پی آر پی پوسترو من و اطرافیانم عالی اثر گذاشتکرمانشاهیا واسه پی ...

عزیزم شما هنوزم از پی ار پی که انجام دادین راصی هستین؟

باید تا چند جلسه ادامه بدیم؟والان بعد دکسه سال برگشت نداشته؟منم کرمانشاهیم

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

من قبلا خیلی خوب نشنیده بودم در مورد prp, ولی ۲ مرحله توی الهیه تهران انجام دادم، کلینیک دکتر بیتا باقری، نتیجه ش باور نکردنی بوده، حالا یه جلسه دیگه هم باید برم، یه مرکز زدن به اسم ایران پی آر پی، تخصصی فقط روی این موضوع کار میکنن،