2777
2789
عنوان

پی آر پی صورت کسی هست انجام داده باشه🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 522250 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من می خوام پی آر پی واسه جای جوش انجام بدم کسی انجام داده واقعا تأثیر داره

واسه حای جوش مزونیدلینگ خوبه‌چندجلسه انجام بدین پی ارپی درحلسه های زیادالبته جواب میدهوهمینطور لیزر co۲ موثره امانه با دوسه حلسه 

سلام عزیزم  آره من برای گودی زیر چشمم انجام دادم  با یه بار تزریق من زیاد به نتیجه دلخوا ...

سلام عزیزم منم زیر چشمام خیلی گوده و میخندم کلی چروک میشه .لطفا اسم دکتر اگه تهران هست میگی ؟

سلام عزیزم منم زیر چشمام خیلی گوده و میخندم کلی چروک میشه .لطفا اسم دکتر اگه تهران هست میگی ؟

سلام منی که چند جلسه پی آر پی انجام دادم به نظرم چیزهای دیگه ای امتحان کن علاوه براینکه درد داره بیشتر از سه ماه ماندگاری ندارن و شادابیش میرع

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
سلام منی که چند جلسه پی آر پی انجام دادم به نظرم چیزهای دیگه ای امتحان کن علاوه براینکه درد داره بیش ...

منم امروز انجام دادم خیلی درد داشت الان هم کلی کرم داده که گفته دوتاش رو باهم مخلوط کن و هر۵ساعت یکبار به صورتت بزن ولی سوزش داره 

به من گفته برای تاثیرگزاری بیشتر تا ۵ روز اصلا آب به صورتت نزن واسه شما مراقبت بعدش چطور بود؟ تا چند روز آب نزدی

سلام منی که چند جلسه پی آر پی انجام دادم به نظرم چیزهای دیگه ای امتحان کن علاوه براینکه درد داره بیش ...

چرا چند جلسه انجام دادی؟

به من که گفت الان که برات انجام دادم برو سال بعد بیا دوباره انجام بدم گفت سالی یکبار کافیه

منم امروز انجام دادم خیلی درد داشت الان هم کلی کرم داده که گفته دوتاش رو باهم مخلوط کن و هر۵ساعت یکب ...

سلام خوب هستید منم امروز انجام دادم کباب شدم،ولی کرمی نگفت بزن میشه بگید چه کرم هایی گفت بزنید

سلام خوب هستید منم امروز انجام دادم کباب شدم،ولی کرمی نگفت بزن میشه بگید چه کرم هایی گفت بزنید

سلام عزیزم،مبارکت باشه آره خیییلی درد داره 

واسه من تا یکهفته کبودی و پوسته ریزی داشت که من دوتا کرم مخلوط میکردم برای رفع کبودی استفاده میکردم و بعد یکهفته روزی یکبار یه کرم روز که دکتر نوشت استفاده میکنم

الان برات عکساش رو میفرستم

این دوتا کرم نارنجی و بنفش رو قاطی میکردم که قیمتشاش تقریبا ۲۱۰ هزار شد

بالایی هم کرم روز هست که چهارصدو خورده ای گرفتم

اگه دکترت ننوشته خب استفاده نکن کلی هم میخای هزینه کنی ،واسه شما چقدر هزینه پی آرپی ازتون گرفت و کدوم شهر هستید؟

سلام عزیزم من هایفو انجام دادم پیش خانم دکتر عباسی بدون جراحی خیلی راضی بودم 

دستگاهشون ۱۰ بعدی ۲۰۲۳ آمریکاست شمارشو میزارم برات خواستی باهاش تماس بگیر کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶